VIDEO: Cosmin și Eliza Natanticu au părăsit cursa Asia Express - Drumul Împăraților - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Reality Show

VIDEO: Cosmin și Eliza Natanticu au părăsit cursa Asia Express – Drumul Împăraților

Published

on

Foto Credit: Antena 1

Luni seară, pe Antena 1, concurenții Asia Express au avut parte de o nouă zi de aventură în ultima etapă din Israel. Cuferele cu nestemate adunate de-a lungul celor două ediții de către Cosmin și Eliza, Lidia și Estera, echipe ajunse pe ultimul loc, au fost aseară deschise. Din nefericire, verdictul a venit în defavoarea echipei formate din Cosmin şi Eliza Natanticu. Din cauza pietrei roșii din cel de-al doilea cufăr, cuplul a părăsit aseară Drumul Împăraților.

„A venit și momentul la care nu am visat și l-am evitat. Trebuie să ne luăm adio de la toată lumea și de la acest joc frumos. Sunt mândră că am ajuns până aici”, a spus Eliza cu ochii în lacrimi. „A fost incredibil! Sentimentele îmi sunt amestecate și îmi e greu să vorbesc! Experiența în sine a jocului bate orice finală, orice premiu. Sunt convins că nu ne vom mai întâlni cu așa ceva”, a adăugat Cosmin. 

Advertisement

Așadar, numele semifinaliștilor a fost stabilit aseară, la Asia Express. Emi și Cuza, Mihai și Elwira Petre, dar și Lidia și Estera Buble sunt cele trei perechi care se află în cursa către amuleta de aur și premiul de 30.000 de Euro.   

Telespectatorii au urmărit în număr foarte mare cea mai nouă ediţie Asia Express – Drumul Împăraţilor, reality show-ul de la Antena 1 impunându-se ca lider de audienţă, atât pe publicul comercial, cât şi la nivel urban. Astfel, conform datelor oferite de Kantar Media, la nivelul publicului comercial, Antena 1 a fost lider cu o medie de 8.2 puncte de rating și 27.7% cota de piață, fiind urmată de PRO TV cu 7.6 puncte de rating și 25.9% cota de piață. Și la nivel urban, Asia Express – Drumul Împăraţilor a fost prima opţiune a telespectatorilor, înregistrând 7.6 puncte de rating şi 19.3% cota de piaţă. În minutul de aur, 22:13, aproape 1.7 milioane de telespectatori la nivel național urmăreau aventura Asia Express.

Seara de marți va începe cu jocul de amuletă disputat de echipele semifinaliste Asia Express – Drumul Împăraților, de la 20:30, pe Antena 1. Cele trei cupluri se vor lupta aprig pentru 1000 de Euro, dar și un avantaj, care în acest punct al competiției s-ar putea dovedi vital. Pe baza unei hărți, concurenții trebuie să ajungă în anumite case și să rețină figurile gazdelor, ca mai apoi să le recunoască în poze: „Ce mă speria puțin este că trebuia să găsim toate astea pe baza unei hărți. Iar mie harta îmi dă mari bătăi de cap”, spune Lidia Buble. Cine va câștiga amuleta, telespectatorii pot afla în această seară. 

Tot diseară, vedetele vor fi provocate la un test, pentru a afla cât de bine își cunosc coechipierii. Echipele vor fi despărțite, pentru a nu putea comunica, iar fiecare răspuns identic cu al partenerului le va aduce câte un punct valoros. La final, cuplul cu cele mai multe puncte va pleca primul în cursă. Cum se vor descurca semifinaliștii în ultima etapă a competiției Asia Express – Drumul Împăraților, telespectatorii pot urmări diseară, de la 20:30, pe Antena 1. 

Advertisement

Sursa: Kantar Media
Copyright: ARMADATA S.R.L. 
Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group
Analiza este făcută pe target-urile 18-49 Urban, All urban și Național
Perioada 22 noiembrie 2021

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending