Connect with us

Life Style

VIDEO De ziua lui, Găinuşă a primit un cadou inedit, un acvariu cu pesti!

Published

on

Reclame

Mihai Găinușă și-a serbat ziua de naștere, joi, 6 noiembrie, în direct la Radio 21, primind de la colegi daruri care mai de care mai inspirate.

Pentru că de curând, „Cusurgiul” a rămas fără acvariul din studioul TV, colegii i-au dăruit nişte peştişori noi, care să-i ţină de urât în fiecare dimineaţă. Complicii s-au vorbit, iar spre finalul orei 7.00, Găinuşa şi-a luat cadoul în primire, vizibil emoţionat. 

misu gainusa ziua de nastere acvariu

Şi ascultătorii au vrut să-i trimtă o urare la ceas aniversar, şi nu oricum, ci prin câteva clipuri „home-made”, montate special pentru sărbatorit şi postate pe Facebook. Ce i-au urat lui Găinuşă „Cusurgiii” de toate vârstele, puteţi vedea aici:

Nu au lipsit nici urările spontane ale ascultătorilor de pe stradă, nici tortul cu design special. Înregistrări audio cu gânduri bune de la mai mulţi artişti, printre care Inna, Sore, Lora şi Adda, l-au încântat pe sărbătorit, rămas, temporar, fără cuvinte.  

Misu Gainusa cusurgiii la multi ani radio 21 (2)

Cireaşa de pe tortul aniversar? Andreea Bănică! După ce diva i-a cântat „La mulţi Ani!”, a avut parte, la rândul ei, de o surpriză. Fiind pasionată de arta culinară, Radio 21 i-a facut cadou o oală pentru supă „accesorizată” cu legume, doar, doar îi va găti ceva şi lui Mişu. Nu de alta, dar şi butelia era pregătita, ca să se apuce de treabă, aşa cum se vede în imaginile de mai jos.


Şi pentru că Mişu este mare amator de mâncăruri exotice, o surpriză de proporţii a venit din partea primului restaurant din România care livrează mâncare jamaicană. Astfel că, la 44 de ani, Găinuşă a putut savura câteva dintre cele mai populare delicii ale bucătăriei jamaicane, detalii aici. 

Foto si Video Credit: Radio 21

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending