Connect with us

Reality Show

VIDEO Din șapte concurenți propuși spre eliminare, Războinicul Andrei Neagu a părăsit Survivor România!

Aseară, pe PRO TV, s-a încheiat cea de-a cincea săptămână a celui mai tare sezon al reality show-ului fenomen.

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

O săptămână în care lupta a fost cuvântul de ordine, în care dorința de a-ți salva locul în competiție a fost în mintea tuturor și în care provocarea a fost mai tare decât niciodată. Survivor este despre limite depășite, despre oamenii care cred în ei și care demonstrează cu fiecare etapă că pot face mai multe. Aseară, pe PRO TV, s-a încheiat cea de-a cincea săptămână a celui mai tare sezon al reality show-ului fenomen.

Prima parte a serii a fost marcată de discuțiile apărute în urma celui de-al doilea Consiliu de Nominalizare care a avut loc marți seara și a gândului că cineva urmează să plece acasă, în funcție de decizia telespectatorilor. ”Nominalizările nu sunt cum trebuie”, a spus Alexandra Ciomag, în timp ce Andreea Moromete considera că totul este corect, deoarece în show ”e vorba despre atitudinea de supraviețuire”.

În ciuda fricii că cineva urmează să fie eliminat, ambele triburi au intrat în arenă cu motivația puternică. ”Suntem puternici, încrezători”, afirma Ionuț Iftimoaie înaintea jocului, iar Alin Chirilă demonstra că și Războinicii au un singur gând, victoria: ”Suntem foarte motivați să câștigăm următorul joc. Medicament pentru sufletul meu”. Și chiar asta au demonstrat. Cu speranța că vor primi mesaje de la fanii din țară, de la cei care îi susțin și votează la nevoie, triburile au dat tot și au ajuns la ștafetă.

DOC și Bianca s-au luptat cu Robert și Alexandra Ciomag, iar primii au avut câștig de cauză, reușind să echilibreze balanța victoriilor la Jocul pentru Comunicare.

Seara a readus starea de emoție, de tristețe, la Consiliul pentru Eliminare. Acolo, Daniel Pavel a oferit rezultatul voturilor: Andrei Neagu a părăsit Survivor România! ”Nu vreau tristețe pe fața nimănui. Sunteți oameni frumoși de la care am avut de învățat în fiecare zi”, a declarat Războiniciul înainte ca flacăra să-i fie stinsă.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending