Connect with us

Emisiuni

VIDEO. Discovery Channel a achiziționat drepturile de difuzare a documentarului Racing Extinction

Published

on

Discovery Channel anunţă achiziția drepturilor de difuzare la nivel internațional a documentarului Racing Extinction, semnat de regizorul premiat cu Oscar, Louie Psihoyos, după premiera mondială care a avut loc în cadrul Festivalului de Film Sundance 2015.

Discovery Channel va prezenta în premieră în toamna acestui an Racing Extinction în 220 de țări din întreaga lume, inclusiv în România. În plus, documentarul va fi proiectat în cinematografele din 10 state, inclusiv în SUA, și în cadrul unor evenimente speciale.

„Trăim  un moment istoric, deoarece telespectatorii din peste 220 de țări vor putea urmări documentarul Racing Extinction, o producție uimitoare, care militează pentru conservarea planetei ca mediu stabil pentru noi toți”, a declarat Fisher Stevens, producător.

“Racing Extinction este un program absolut fascinant, realizat de unii dintre cei mai buni „povestitori” ai noștri. Sperăm ca prin prin forța brandului Discovery, care aduce această premieră la nivel mondial, să stârnim interesul global și să inițiem o mișcare menită să contribuie la salvarea speciilor aflate pe cale de dispariție.”, a comentat Rich Ross, Președintele Discovery Channel SUA.

În documentarul Racing Extinction, regizorul Louie Psihoyo, alături de echipa care a realizat filmul premiat cu Oscar „The Cove” (Golful), adună un grup de artiști și activiști pentru protecția mediului într-o nouă operațiune derulată sub acoperire, având ca obiectiv să dezvăluie lumea ascunsă a speciilor în pericol de dispariție și lupta pentru protejarea lor.

Străbătând tot globul pentru a se infiltra pe cele mai periculoase piețe negre și apelând la tehnologii performante pentru a urmări legătura dintre emisiile de carbon și dispariția anumitor specii, documentarul surprinde în premieră absolută imagini uluitoare, care vor schimba cu adevărat modul în care privim lumea.

Racing Extinction face parte dintr-o campanie mai amplă, în plină desfășurare, care îndeamnă populația să colaboreze pentru a reduce nivelul emisiilor de carbon și a preveni astfel dispariția unor specii.

Antreprenorul Paul Gardner Allen, prin intermediul companiei Vulcan Productions, a dezvoltat si implementat această campanie, o inițiativă educațională, precum și metode de măsurare a impactului.

„Campania își propune să aducă în fața micilor ecrane un număr cât mai mare de telespectatori pe care să îi inspire să treacă la fapte, urmând exemplele prezentate. Avem obiective îndrăznețe, însă  știm că echipa noastră este susținută de forța Discovery Channel la nivel mondial și asta mă face încrezător. Sunt încântat să lucrez cu toți cei implicați în acest proiect. Este un vis împlinit pentru orice regizor de documentare”, a declarat Louie Psihoyos, regizor.

Contractul a fost negociat de John Sloss de la Cinetic Media, în numele realizatorilor filmului, cu John Hoffman, Executive Vice President of Documentaries and Specials, Discovery Channel.

Trailerul oficial al documentarului Racing Extinction:

 

Advertisement

CITEȘTE ȘI:

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending