VIDEO: Diseară, o echipă va părăsi Drumul Împăraților la Asia Express - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Reality Show

VIDEO: Diseară, o echipă va părăsi Drumul Împăraților la Asia Express

Published

on

Foto Credit: Antena 1

Ultima etapă a competiției a început aseară, pe Antena 1. Cele patru echipe rămase în cursa pentru amuleta de aur la Asia Express – Drumul Împăraților au avut parte de o nouă zi plină de aventură în Israel, ultima țară a traseului. Misiunile au fost diverse, iar probele le-au testat puterea de convingere, rezistența fizică, dar și cea psihică, pentru că în acest moment al competiției provocările devin din ce în ce mai dure.      

Un nou element surpriză a fost introdus în această etapă. Trei cufere cu nestemate roșii sau verzi i-au așteptat pe concurenții care au ajuns, de-a lungul ediției de duminică, ultimii la Irina Fodor. Cosmin și Eliza Natanticu, alături de Lidia și Estera Buble, au fost cele două echipe nevoite să aleagă câte un cufăr din cauza faptului că au ajuns pe ultimul loc, însă ce pietre ascund cuferele, telespectatorii pot afla în următoarele ediții. „E foarte urât momentul cu această cutie ce ne poate decide soarta. Nu știu dacă ne va purta noroc. Nu-mi place, pentru că nu știu ce se află înăuntru”, au spus surorile. 

Advertisement

Telespectatorii au urmărit în număr foarte mare cea mai nouă ediţie Asia Express – Drumul Împăraţilor, reality show-ul de la Antena 1 impunându-se ca lider de audienţă, la nivelul tuturor targeturilor. Astfel, conform datelor oferite de Kantar Media, la nivelul publicului comercial, Antena 1 a fost lider cu o medie de 9.2 puncte de rating și peste 26% cota de piață, fiind urmată de PRO TV cu 6.2 puncte de rating și 17.9% cota de piață. Și la nivel urban, Asia Express – Drumul Împăraţilor a fost prima opţiune a telespectatorilor, înregistrând 8.4 puncte de rating şi 19.5% cota de piaţă. Ierarhia se păstrează şi la nivel național. În minutul de aur, 21:18, aproape 2 milioane de telespectatori la nivel național urmăreau aventura Asia Express – Drumul Împăraţilor. 

Diseară, de la ora 20:30, pe Antena 1, cursa continuă pe Drumul Împăraților cu cele 4 echipe rămase în competiţie. În acest moment al jocului, o singură cutie mai este disponibilă și va fi oferită ultimei echipe care ajunge la Irina Fodor în această ediție. Ritmul competiției va fi, din acest motiv, extrem de tensionat: „Astăzi vom afla ce echipă din cele patru va pleca acasă. Asta este marele stres. Singurul gând este să scăpăm!”

Firul acțiunii îi va purta pe concurenți pe o distanță lungă, cu multe opriri, iar autostopul se va dovedi decisiv. Misiunile continuă prin tuneluri subterane, dar și în Haifa, acolo unde vedetele vor descoperi gusturile și tradițiile emblematice evreiești. Urmează cea mai strânsă cursă de până acum în care determinarea, rapiditatea și puterea psihică a vedetelor vor fi puse la grea încercare: „Panica din cursă era peste nivelul acceptabil”, va spune Cuza. În această seară, o echipă va părăsi competiția, iar despre cine este vorba, telespectatorii pot afla curând. 

Advertisement

Emi și Cuza, Lidia și Estera Buble, Mihai și Elwira Petre, Cosmin și Eliza Natanticu sunt cele patru echipe care vor continua să își depășească limitele diseară, în ultima etapă a competiției Asia Express – Drumul Împăraților. Cum se vor descurca vedetele cu provocările dure ale show-ului, telespectatorii pot urmări de la 20:30, pe Antena 1. 

Sursa: Kantar Media
Copyright: ARMADATA S.R.L. 
Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group
Analiza este făcută pe target-urile 18-49 Urban, All urban și Național
Perioada 21 noiembrie 2021

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending