VIDEO Eliza Cortez, în vizită la Japan Stone SPA din București - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

VIDEO Eliza Cortez, în vizită la Japan Stone SPA din București

Published

on

Eliza Cortez este un manechin de origine spaniolă /asiatică/și Mediteraneană, crescută în Filipine, iar acum locuiește în San Diego, California. “Îmi place să mă descriu ca un profesionist desăvârșit, luptând întotdeauna pentru pictoriale frumoase nu doar pentru mine, ci pentru că îmi place să fac oamenii să zâmbească, scrie Eliza pe site-ul său.

Îmi place să creez ambianța perfectă pentru a prinde acel moment perfect într-o clipă din timp. Mi s-a spus că ochii sunt atuul meu cel mai frumos. Nu știu ce să spun despre asta, dar știu că îmi place să lucrez ca model cu fotografi de top.

”Propria mea perspectivă în crearea unui pictorial perfect, este că trebuie să aveți pe de o parte un fotograf care nu doar să vadă subiectul sau scena, dar să o și simtă, să o creeze cu ochii minții, din adâncul fiinţei lui. Apoi, pe de altă parte, să fii un model care are încredere și respectă fotograful, și portretizează nu doar cu fața sau trupul, dar și cu inima şi sufletul. Când această uniune se combină nu aveți o fotografie, aveți o capodoperă, o viziune a frumuseții folosind aceleași sentimente pentru a crea propria poezie. „Noi trebuie să prezentăm întotdeauna viața cu inimile noastre ca să creăm aceste capodopere”, spune Eliza.

Îmi petrec în prezent timpul pentru proiecte pe ambele maluri ale Atlanticului, inclusiv Anglia și Europa, căutând opțiuni de modeling în aceste zone. În ultimii cinci ani am cunoscut diferite culturi, atât pentru proiecte mari dar şi de plăcere. Am vizitat, Anglia, Scoția, Țara Galilor, Spania, Franța, Cehia, Slovacia, Portugalia, Olanda, Belgia, Irlanda, Filipine, Japonia, China, Brazilia, Peru, Argentina, Grecia, Italia. Eliza vine dintr-un trecut modest lucrând ca asistent medical specializat, pasionat de îngrijirea bătrânilor. Era o fată normală, cu un talent extraordinar de a aduce soare la inimile oamenilor.

De la escapadele din Regală Anglie la vizita mistică la Acropole din Grecia, de la munții frumoși pitorești ale Cantabriei, din Spania, până la romantismul Veneției, din Italia, de la modă și cultura Parisului, la frumusețea istorică a Edinburghului, Scoția, la pagodele și Marele Zid din China, Hongkong, Japonia și aventurile ei au convins-o să folosească filozofia galică în călătoriile sale i-au și dat un adevărat „Joie de Vivre” sau Cârpe Diem, cum este și propunerea noastră.

Eliza este implicată în mai multe asociații locale și internaționale, inclusiv de a fi prezentatorul britanic pentru un web show de bucătărie unde intervievează bucătari de top și le prezintă mâncărurile. Ea este, de asemenea, Proprietar / Președintele companiilor sale Buddha Productions Bay și Eliza’s Introductions.

O surprindem acum într-unul din acele momente ale filozofiei “Joie de vivre” la Japan Stone SPA în București, alături de Antoaneta Manea, specialistă în Kyoto Geisha masage.

eliza cortez

Foto Credit: brokendollmodels.com

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending