Connect with us

BAZAR

VIDEO Eurovision 2015. Liana Stanciu: „Participarea la Life Ball este un punct câștigat pentru noi”. Conchita Wurst, Dana International, Loreen și Jedward, cap de afiş!

Redactia Radar de Media

Published

on

Înapoi1 of 2

Șefa delegației României la Eurovision l-a însoțit pe Călin Goia la balul caritabil anual „Life Ball” din Viena, unul dintre cele mai importante din lume. Solistul trupei Voltaj se numără printre cei 10 concurenţi Eurovision 2015 invitaţi să cânte alături de Conchita Wurst, Dana International, Loreen și Jedward.

Charlize Theron, Sean Penn, Sophie Ellis Baxtor, Paula Abdul, Mary J. Blige, Bill Clinton, Jean Paul Gaultier sunt câteva dintre personalitățile internaționale prezente sâmbătă seară la balul caritabil „Life Ball”, organizat la Primăria Viena. Călin Goia, solistul trupei Voltaj, a fost printre cei câțiva concurenți Eurovision din acest an invitați să cânte la acest eveniment, una dintre cele mai importante manifestări din lume dedicate luptei împotriva SIDA.

„E o ocazie unică să participi la un eveniment de asemenea anvergură și extravaganță.

În plus, am avut șansa de a cunoaște mai bine concurenții altor țări, care au fost, ca și noi, invitați la eveniment. I-am descoperit pe reprezentanții Norvegiei, Rusiei sau ai Italiei, cu care am stat de vorbă toată seara, ca între prieteni”, povestește Călin.

Liana Stanciu, șefa delegației României la Eurovision, cea care l-a însoțit pe solistul Voltaj la „Life Ball”, mărturisește că a fost impresionată de amploarea și fastul manifestării: „Diversitate, eleganță dusă la extrem, fantezie – astfel aș caracteriza, în câteva cuvinte, evenimentul de aseară. E minunat să vezi vedete de talie mondială unindu-și forțele într-o cauză nobilă. Iar pentru noi, în contextul Eurovision în care ne aflăm, participarea la acest eveniment este un punct câștigat. A fost o experiență pe care, cu siguranță, cei care au trăit-o nu o vor uita prea curând”.

Foto Credit: TVR

Video Credit: Youtube

Înapoi1 of 2

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending