Connect with us

ENTERTAINMENT

VIDEO Imaginile care reduc la tăcere familia Sterp după finala Survivor România All Stars! Ce a putut să facă Zanni

Zanni scandal cu familia Sterp înainte de finala Survivor

Published

on

Reclame

Scandalul provocat de familia Sterp după ce Iancu a pierdut finala Survivor România în fața lui Zanni este demontat în câteva imagini, informează FANATIK.

Finala Survivor România All Stars l-a desemnat pe Zanni drept mare câștigător. Doar că cei din familia lui Iancu Sterp, marele pierzător, și-au pierdut cumpătul. Au acuzat Pro Tv că nu a respectat voturile, că nu le-au socotit, că au ținut cu Zanni, etc. Doar că, pare-se popularitatea lui Zanni este, de fapt, mult mai mare.

Ce s-a întâmplat, la aeroport, la întoarcerea lui Zanni de la Survivor România

Zanni s-a întors în România în urmă cu puțin timp, iar câștigătorul Survivor România a dovedit, încă o dată, cât de carismatic este. Mai exact, el a fost așteptat la aeroport, în București, de o mare de oameni. Mult mai mulți față de cât și-ar fi putut imagina careva.

La ieșirea din aeroport, numele lui Zanni era scandat de zeci, chiar sute de puștani. Mulți se înghesuiau, conform imaginilor difuzate de Viperele Vesele, să obțină un autograf de la dublul câștigător al Survivor România. Pentru că, nu trebuie să uităm, el este singurul care, până acum, a reușit, de două ori, să obțină trofeul.

Mai mult, printre cei care îl așteptau la aeroport, nu era niciunul dintre fanii lui Iancu Sterp. Niciunul dinte cei care acuzau că Pro Tv ar fi măsluit voturile care l-au făcut pe Zanni câștigătorul Survivor All Stars. Iar comentariile sunt pe măsură.

”De când a câștigat Sezonul 2, în fiecare sezon care a urmat oamenii căutau între concurenți pe cineva care să fie ca Zanni. Asta arată ca el chiar a făcut istorie în emisiune și este un reper, un exemplu de Supraviețuire. Cel mai bun în finală a câștigat.

Într-un sezon în care am văzut cum prin alianțe ale concurenților slabi, sunt eliminați pe nedrept concurenți de top, măcar la final a câștigat cineva care a demonstrat pe toate planurile ca e Survivor”, este un comentariu relevant de pe pagina de Instagram care a difuzat momentul.

Zanni scandal cu familia Sterp înainte de finala Survivor

Familia lui Iancu Sterp a intrat într-o serie de scandaluri epocale în preajma finalei Survivor România. Întâi, au început să îl jignească, prin diverse postări, pe Zanni. Apoi, când Mara Bănică a intervenit pe fir, ei au amenințat-o pe jurnalistă că o vor da în judecată.

Totuși, cifrele îl susțin, în luptă, pe Zanni. El a fost cel mai eficient concurent din emisiune, fiind întrecut, la mustață, doar de Ștefania Ștefan, eliminată mult înainte de finală. Dar, spre deosebire de Iancu Sterp, a reușit să câștige o serie de dueluri care îi păreau nefavorabile.

În plus, înainte de finală, Zanni l-a învins, sportiv, fără drept de apel, pe Iancu Ster. I-a administrat un drastic 4 la 0, iar el s-a calificat direct în finală, Iancu fiind la mila publicului. Iar publicul, deși l-a ales în fața lui Andrei Ciobanu, nu l-a mai susținut în fața lui Zanni.

Zanni a câștigat, astfel, marele premiu, în valoare de 100.000 de euro, brut. Și, culmea, deși s-a certat mai tot show-ul cu Jador, a câștigat și un prieten care, acum, îl susține în cariera muzicală. Iar de curând, cei doi au lansat, împreună, o piesă care are un succes uriaș în topurile Youtube românești.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending