Connect with us

EVENTS

VIDEO Inna a extras castigatorul Apartamentul 21! Cusurgiii au mutat un ieşean la Bucureşti!

Published

on

Vineri, 5 decembrie, Cusurgiii de la Radio 21 au făcut Marea Mutare  şi au desemnat câştigătorul Apartamentului 21.

Finaliştii concursului Marea Mutarea au venit din toată ţara în Capitală pentru a participa la marea finală. Ei au fost supusi la probe eliminatorii şi au avut de răspuns la câteva întrebări de fidelitate.

“Cum se numeşte revista presei din cadrul emisiunii matinale?”, “Cum se numesc prezentatori?”, “Cine este coprezentatoarea matinalului?”, “Cum se numeşte emisiunea matinală?”,  “La ce ora începe?” şi “Care dintre cei trei prezentatori interpretează rolul Specialistul?” au fost întrebările prin care Cusurgiii le-au testat finaliştilor fidelitatea.

3 sud est cusurgiii radio 21

Inna şi băieţii de la 3 Sud Est au fost invitaţi speciali ai matinalului, care în această dimineaţă şi-a mutat reşedinţa, din studiorurile Radio 21, într-un centru comercial. Astfel, muzica live s-a completat perfect cu emoţia concurenţilor şi cu buna dispoziţie creată de Cusurgiii Mihai Găinuşă, Codruţ Kegheş şi Marina Neagu.

 „De aici, plec direct la aeroport. Am 3 concerte în Germania. Apoi plec la Londra și de acolo la Madrid. Dar am venit aici pentru a purta noroc unui finalist. Ajut la marea extragere. Ador să văd oameni fericiţi, de aceea am venit la voi”, a mărturisit Inna.

Noua ei piesă Diggy Down s-a auzit live în varianta acustică, pentru prima dată, la Radio 21.În privinţa melodiei Fata din rândul 3, Inna a spus în repetate rânduri că este o piesa care o defineşte, dar la şcoală nu a stat niciodată în rândul 3, pentru că a preferat ultima bancă. „În primele bănci stăteau premianții, eu n-am avut mereu premiu, n-am fost mereu prima. Poate la muzică”, a declarat Inna. De sărbători, cântăreaţa speră să fie acasă alături de cei dragi.

Băieţii de la 3 Sud Est nu s-au lăsat mai prejos. Au cântat şi ei live piesa Emoţii, cu care au revenit în formulă completă, melodie care a descris perfect stare de spirit a finaliştilor concursului Marea Mutare.

cusurgiii radio 21 apartament

Inna a tremurat şi ea de emoţii când a extras câştigătorul. Moşneguţu Liviu Florin din Iaşi se va muta în Bucureşti, pentru că a devenit proprietarul Apartamentului 21.  Toţi ceilalţi participanţi au plecat şi ei acasă cu premii. „Niciodată nu e prea târziu, nu renunţaţi! Eu am înregistrat 40 de piese până am avut una de succes!”, a ţinut să îi înveselească Inna.

„Să continuaţi. Sigur veți mai avea parte de şanse”, au adăugat şi băieţii de la 3 Sud Est, care la finalul au cântat piesa Liberi.

Foto Credit: Radio 21

Facebook Comments Box

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
Reality Show2 ore ago

Am aflat câştigătorul sezonului 12 Chefi la cuțite. Secretul ANTENEI 1 dezvăluit doar de Viperele Vesele. Deznodământul acestui sezon o premieră pentru emisiunea de la ANTENA 1!

Monden9 ore ago

Gabriela Cristea s-a săturat să audă discuții despre situația ei financiară și a spus adevărul

Seriale10 ore ago

Luminița, diseară, în Clanul: „Băiatul meu nu mai e în siguranță unde l-ai trimis. Tu l-ai băgat acolo, tu să-l scoți. Și repede. Nu mă face să…”

Horoscop13 ore ago

Zodiac chinezesc pentru luni, 25 septembrie 2023. Șobolanul trebuie să-și păstreze calmul

Horoscop14 ore ago

Zodii care își ascund sentimentele. Nativii care sunt greu de citit

Analize Audiente TVo zi ago

PRO TV a dat lovitura cu Andreea Marin la show-ul Săriți de pe fix! Umilință pentru Adela Popescu. Vedeta PRO cifre de audiență mai mici decât Zâna Surprizelor!

Reality Showo zi ago

Chefi la cuţite strânge rândurile competiţiei într-o nouă etapă a show-ului culinar: „Un bootcamp cum nu s-a mai pomenit!”

AUDIENȚE TVo zi ago

Cel de-al doilea episod al noului sezon iUmor, lider detaşat de audiență

TV Divertisment Showo zi ago

Un erou în carne și oase și un căpitan de vas, printre concurenții de duminică, de la “Tu urmezi!”

AUDIENȚE TVo zi ago

Peste 1.1 milioane de telespectatori au fost, aseară, cu ochii pe Vocea României. Emisiunea a fost lider absolut de audiență!

Horoscop2 zile ago

Horoscopul zilei de duminică, 24 septembrie 2023. Ce nativ vor pierde pe toate planurile

Facebook

Advertisement

IN Trending