VIDEO Jason Derulo s-a dezlănţuit în emisiunea de maximă audienţă ELLEN SHOW - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

VIDEO Jason Derulo s-a dezlănţuit în emisiunea de maximă audienţă ELLEN SHOW

Published

on

Jason Derulo, unul din cei mai în vogă cântăreţi din Statele Unite a făcut o demonstraţie live de forţă în show-ul „The Ellen DeGeneres Show” de la NBC unde a cântat cel mai recent hit al său „Want to want me”.

jason derulo

 

Transmisă de luni până vineri, timp de o oră, „The Ellen DeGeneres Show” este una dintre cele mai urmărite emisiuni de divertisment din Statele Unite, cu o audienţă cuprinsă între 3 şi 4 milioane de spectatori., prima vedetă din televiziunea americană care a dezvăluit în direct că este lesbiană, în 1997, a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood, într-o ceremonie care a avut loc în septembrie 2012, la Los Angeles. Tot în 2012, DeGeneres a primit şi cel mai prestigios premiu de comedie din industria de divertisment din Statele Unite ale Americii – Mark Twain Prize for American Humor.

De asemenea, vedeta de televiziune americană a fost desemnată prezentatoarea principală a galei de decernare a premiilor Oscar din 2014, care va avea loc pe 2 martie. Ellen DeGeneres a mai prezentat gala de decernare a prestigioaselor premii în 2007.

Ellen DeGeneres, în vârstă de 56 de ani, s-a remarcat în animaţia „În căutarea lui Nemo/ Finding Nemo”, în care a asigurat vocea pentru unul dintre personajele principale. Ea a devenit apoi realizatoarea şi prezentatoarea propriului show TV – „The Ellen DeGeneres Show” -, a scris cărţi care au ajuns bestseller şi a făcut parte din juriul emisiunii „American Idol”, care se bucură de o mare audienţă.

Foto Credit: UTV

Video Credit: Youtube (The Ellen Show)

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Iulia

    15 aprilie 2016 at 22:51

    La ce ora este ellen show pe happy chanel?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending

%d blogeri au apreciat: