Connect with us

STARS

VIDEO La 14 ani de la moartea lui Michael Jackson, 3 apropiați au făcut dezvăluiri

14 ani mai târziu, când clanul Jackson și-a vindecat mare parte din rănile redeschise atunci, când s-au clarificat aspectele împărțirii averii

Published

on

Reclame

După o viață petrecută în luminile reflectoarelor, un destin pus sub lupă și o moarte autopsiată din mii de unghiuri, existența lui MJ continuă să aibă ecouri puternice, prin cei trei copii și printr-o muzică de neuitat, informează OK Magazine.

Fascinația pentru Regele Muzicii Pop nu s-a stins nici acum, la 14 ani de la acel fatidic 25 iunie 2009, care a împietrit toată suflarea showbizului. Michael Jackson ieșise din scenă brusc și definitiv, cu puțin timp înainte de a străluci într-un ultim turneu grandios pe O2 Arena din Londra, pentru care biletele se epuizaseră aproape instantaneu. Peste două luni, avea să împlinească 50 de ani și avea să fie copleșit de toată admirația acelor fani care, chiar și în momentele în care era hulit și arătat cu degetul din cauza ciudățeniilor lui și a interminabilelor procese de pedofilie, i-au păstrat aura intactă.

Din păcate, în locul acelei glorii pe care spera să o savureze din nou, decesul său subit nu doar că a tras cortina peste tot efortul inimaginabil depus pentru complexul show This Is It, lăsând în suspensie muzicieni, dansatori, recuziteri și tehnicieni, dar a aruncat într-o tornadă mediatică și întreaga familie Jackson, cu tot cu cei trei copii ai săi, rămași, parcă, ai nimănui. Și, în noianul de dezvăluiri grotești despre stilul său de viață excentric, despre problemele lui de sănătate, de care se știa doar parțial, și desprre adevărata lui relație cu copiii, am asistat la un adevărat thriller despre cel mai mare star al muzicii pop din toate timpurile. Peste toate planând și umbra detaliilor sordide ale procesului intentat medicului său, Conrad Murray, condamnat definitiv în 2011 pentru omor prin imprudență, după ce i-ar fi administrat megastarului un cocktail fatal de medicamente – din care o cantitate excesivă de propofol, anestezic chirurgical pe care Murray i-l administra frecvent lui Jackson pentru a-l ajuta să combată insomnia.

14 ani mai târziu, când clanul Jackson și-a vindecat mare parte din rănile redeschise atunci, când s-au clarificat aspectele împărțirii averii și când cei trei urmași ai săi și-au regăsit echilibrul, găsindu-și propriul drum în viață, câteva mărturii vin să exonereze trecutul scandalos al megastarului.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending