Connect with us

Digital

VIDEO Microsoft a lansat la nivel global pachetul Office 2016

Avatar

Published

on

Microsoft a lansat la nivel global noua suită Office 2016, care aduce plus valoare prin aplicațiile îmbunătățite ale pachetului Office 365, serviciul Microsoft cu funcții cloud integrate, ce ajută utilizatorii prin facilitarea colaborării. compania a anunțat și noi servicii Office 365 îmbunătățite, care demonstrează evoluția Office, o suită puternică de aplicații și servicii integrate, special concepute pentru a facilita productivitatea la nivelul echipei.

Suita Office 2016 vine cu noi versiuni ale aplicațiilor Office desktop pentru Windows, inclusiv Word, PowerPoint, Excel, Outlook, OneNote, Project, Visio și Access.

Utilizatorii care optează pentru abonamentul Office 365 beneficiază de aplicații actualizate permanent și complet instalate. Acestea pot fi utilizate prin intermediul oricărui dispozitiv, îmbinate cu o gamă în continuă dezvoltare de servicii pentru companii, consumatori și servicii comerciale, precum posibilitatea de stocare online pe OneDrive,

Skype for Business, Delve, Yammer și funcții de securitate special concepute pentru Noul Office și Windows 10 reprezintă împreună soluția completă pentru eficientizarea activității acasă și la serviciu. Aplicațiile Office 2016 se integrează perfect cu cel mai bun Windows de până acum, iar noua aplicație Sway le permite utilizatorilor să creeze povești interactive, care pot fi partajate și care arată bine pe orice ecran, indiferent de dimensiuni.

Cu serviciul Windows Hello vă puteți autentifica printr-un singur pas simplu atât în Windows, cât și și Office 365. Aplicațiile Office Mobile integrate pe Windows 10 facilitează productivitatea în mișcare, inclusiv prin utilizarea Continuum, astfel încât puteți utiliza telefonul dvs. ca pe un PC.

Microsoft Office

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending