VIDEO: O nouă minivacanţă de Sfânta Maria. 14 august, zi liberă. Decizia va fi luată astăzi, în ședința de guvern - RADAR DE MEDIA
Connect with us

BREAKING NEWS

VIDEO: O nouă minivacanţă de Sfânta Maria. 14 august, zi liberă. Decizia va fi luată astăzi, în ședința de guvern

Published

on

14 august va fi zi liberă! Românii ar putea avea o nouă minivacanță de Sfânta Maria, conform unui proiect de hotărâre privind stabilirea zilei de 14 august 2017 ca zi liberă pentru angajați. Decizia va fi luată astăzi, în ședința de guvern, informeaza Stirile TVR

 

Astfel, Adormirea Maicii Domnului, sărbătorită pe 15 august, este zi liberă legală și este într-o zi de marți. Românii pot spera la o minivacanță în august, de 4 zile, de sâmbătă până marți, dacă Guvernul va decide că și 14 august va fi zi liberă (luni).

Sunt șanse mari ca Guvernul Tudose să aprobe această hotărâre, mai ales că o situație similară a avut loc și în luna iunie. Atunci, românii au avut o minivacanță de 5 zile, după ce Guvernul Grindeanu a decis ca ziua de vineri, 2 iunie, să fie liberă, pentru a se face punte între 1 iunie și weekendul 3-4 iunie.

Românii beneficiază de 14 zile libere (sărbători legale) în 2017, cu două mai mult decât în 2016, după ce au fost stabilite în plus zile nelucrătoare legale 24 ianuarie, Ziua Principatelor Române, şi 1 iunie, Ziua Copilului.

Video Credit: TVR

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending