Connect with us

BREAKING NEWS

VIDEO Protes în Capital, 15.000 de oameni cer Guvernului retragerea OUG. Klaus Iohannis, în Piaţa Universităţii. Echipa de filmare Antena 3, vandalizată de protestatari!

Published

on

Aproximativ 15.000 de oameni s-au strâns, duminică, în Piaţa Universităţii din Capitală pentru a protesta faţă de proiectele de ordonanţă de urgenţă privind graţierea şi modificarea codurilor. Numărul protestatarilor este în creştere, aceştia urmând să se îndrepte către Palatul Victoria, a scris agentia Mediafax

 

Peste 15.000 de oameni din Capitală care protestează faţă proiectele de OUG privind justiţia se îndreaptă către sediul PSD, după ce timp de câteva minute au scandat în faţa Guvernului. Protestatarii s-au strâns în Piaţa Universităţii, acolo unde a mers şi Presedintele Romaniei Klaus Iohannis.

 

Echipamentele de filmat ale jurnaliștilor Antena 3 au fost vandalizate, duminică seara, de protestatarii care au ieșit în Piața Universității să manifesteze față de grațiere și amnistie, anunta emisiunea Sinteza Zilei.

Reportera Antena 3 a explicat, la Sinteza zilei, că, un grup de protestatari din mulțime a venit la operatorul cu care ea era pe teren și a smuls cablul din camera de filmat. L-a rupt și l-a aruncat apoi peste un morman de zăpadă.

 Jurnalista mai spune că, după părerea ei, acești oameni erau și sub influența băuturilor alcoolice.

 

Foto Credit: Mediafax

Advertisement

Video Credit: Facebook

BILANŢ PRO TV 2016: Cele mai multe recorduri în audienţă în ultimii 14 ani! Ce producţii au obţinut cele mai mari cifre?

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending