Connect with us

Emisiuni

VIDEO Românii au talent 2023: Bianca Badea, balerina care visează la cele mai mari scene ale lumii

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

Bianca are 16 ani și este elevă la Liceul de Coregrafie “Floria Capsali”. Ea practică balet de performanță și visează să danseze pe cele mai mari scene ale lumii. 

Bianca Badea a descoperit că are acest talent de mică. La vârsta de trei ani a pășit pentru prima dată într-o sala de balet, dupa ce a fascinat-o un desen animat.  

Tatăl este cel care a îndrumat-o și a sprijinit-o enorm, pentru ca ea să ajungă la performanță. 

Bianca a participat la nenumărate concursuri naționale și internaționale, dar și la campionate europene și mondiale.

Printre cele mai fericite momete din viața ei se numără participarea la campionatele mondiale și, de asemenea, atunci când a primit Golden Buzz-ul de la Andra în sezonul 8 Românii au talent. Toate acestea au venit ca o răsplată pentru toți anii petrecuți în sala de balet.

Balerina Bianca Badea a luat Golden Buzz de la Andra și a ajuns în finala sezonului 8 Românii au talent. La un an de la acea performanță, micuța dansatoare le-a transmis un mesaj emoționant altor trei concurente, care au impresionat în prima ediție a noului sezon.

Bianca Badea a crescut, și la propriu și la figurat, după prestația ei de excepție de la Românii au talent. Balerina a câștigat numeroase trofee la concursuri de balet, din țară și din străinătate, și a devenit un reper în acest domeniu. La un an după ce a strălucit pe scena de la Românii au talent, Bianca Badea și-a amintit de momentul incredibil pe care l-a trăit când a primit Golden Buzz din partea Andrei.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending