VIDEO SOCANT: Medicul care si-a batut pacientul pana a murit, scapa nepedepsit! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

EVENTS

VIDEO SOCANT: Medicul care si-a batut pacientul pana a murit, scapa nepedepsit!

Published

on

Scenă absolut incredibilă într-un spital din Rusia petrecuta acum cateva luni. Camerele de supraveghere instalate în salonul de Terapie Intensivă au surprins cum un medic loveşte un pacient care tocmai ieşise dintr-o operaţie pe cord deschis. Bărbatul lipsit de apărare a murit la scurt timp după ce a fost bătut. Medicul Andrey Votyakov se apără susţinând că era obosit după o gardă de 24 de ore.

Imaginile surpinse de camera de supraveghere îl arată pe medicul Andrey Votyakov, angajat al unui spital din Perm, regiunea Uralilor, cum îşi iese din fire in timpul unei discutii cu pacientul său. Medicul începe să-l lovească pe bărbat peste faţă, dar şi în zona inimii, unde fusese operat.

„A fost o zi foarte grea, dupa o gardă de 24 de ore. Cum am intrat în camera lui, împreună cu echipa, a început să îmi vorbească urât. Am stat ore bune în operaţie pentru a-i rezolva problema de la inimă şi nu a spus un cuvânt de mulţumire. Oboseala acumulată şi-a spus cuvântul. Mi-am ieşit din fire şi l-am lovit de faţă cu colegii mei. Am continuat tratamentul şi după incident. Din nefericire, a murit. Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat şi as vrea să îmi cer scuze atât în faţa lui, cât şi a familiei sale”, a declarat medicul violent.

În urma acestui incident, medicul a fost concediat. În plus, dacă, în urma anchetei se va stabili că moartea pacientului are legătură cu loviturile aplicate de medic, acesta din urmă ar putea petrece ani buni în spatele gratiilor.

Desi parea sa iasa din actualitate, iata ca informatia redevine subiect de dezbatere publica in Federatia Rusa dupa ce, surse judiciare nedivulgate, afirma ca de fapt medicul Andrey Votyakov va scapa nepedepsit motivand in instanta oboseala acuta si starea psihica deplorabila…

VIDEO:

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending