Connect with us

Emisiuni

VIDEO Ștefan Banică consideră că X Factor-ul este în echipa sa

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Seara trecută la X Factor, Ștefan Bănică a ales concurenții cu care va merge mai departe în competiție. Andrei Duțu, Mihai Turbatu și Ionuț Hanțig sunt cei trei cu care juratul se va prezenta în Battle-uri.

Etapa Bootcamp-ului a fost încheiată de grupa băieților lui Ștefan Bănică. Rând pe rând, Claudiu Chichirău, Petru Georoiu, Andrei Duțu, Cătălin Badea, D’Alessandro Edson, Mihai Onilă, Ricardo Mazzi, Mihai Turbatu, Davide Cascini , dar și concurenții care s-au alăturat echipei în această etapă, Ionuț Hanțig, Călin Nemia și Szymon Grzybacz, au urcat pe scena X Factor. Finalul ediției de seara trecută a dezvăluit lista scurtă a concurenților cu care juratul Ștefan Bănică a decis să meargă în prima etapă a Battle-urilor: ”Ei sunt baieții mei!”. Primul concurent care a rămas pe unul dintre cele trei scaune este Andrei Duțu, despre care mentorul a declarat că ”Este un posibil X Factor”. Ionuț Hanțig i-a cucerit pe toți cei patru jurați cu reinterpretarea melodiei ”I Love Rock ‘N Roll”. ”Din punctul meu de vedere, a fost cel mai bun spectacol din această seară.”, a declarat Delia seara trecută. ”Mihai Turbatu este unic în acest concurs. I-am spus <americanul> datorită naturaleței și dezinvolturii cu care cântă”, a dezvăluit Ștefan Bănică despre ultimul concurent care va merge mai departe în Battle-uri. X Factor continuă săptămâna viitoare, de la 20:30, la Antena 1, cu prima etapă din Battle-uri, în urma căreia fiecare jurat va rămâne cu doi concurenți.

Cei patru jurați au aflat încă de la începutul sezonului grupurile ale căror mentori vor fi. Astfel, Florin Ristei va fi mentorul grupei de Fete în timp ce Delia va lucra anul acesta cu Grupurile. Loredana va fi mentor al grupei de Mixt, iar Ștefan Bănică va avea sarcina să formeze o grupă de Băieți.

            X Factor 10 continuă vineri, de la ora 20.30, la Antena 1, cu prima ediție din Battle-uri, când cei trei concurenți rămași în fiecare echipă vor încerca să își impresioneze mentorii și să câștige unul dintre cele două scaune disponibile pentru ultima etapă a Battle-urilor. Mai mult, în cel de-al zecelea sezon X Factor, Delia, Loredana, Ștefan Bănică și Florin Ristei vor fi mai aproape de fani cu o colecție dedicată celor mai înflăcărați telespectatori! Așadar, cei de acasă pot găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul X Factor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending