VIDEO. Tim Cook, oripilat de televiziune. Ce l-a determinat pe CEO Apple să aibă această opinie?

0
608

Tim Cook, CEO al Apple a declarat într-un interviu la ”Charlie Rose Show” că televiziunea nu a făcut niciun progres remarcabil, ba dimpotrivă, a rămas ”captivă” în anii `70, și are în prezent o interfață oribilă care trebuie schimbată, notează Hotnews.

“Televiziunea este un domeniu de care suntem foarte interesați – iar aici îmi aleg cuvintele cu grijă – gândiți-vă cât de mult s-a schimbat viața și cât s-au schimbat toate lucrurile din jurul nostru. Ei bine, haideți să fim cinstiți: televiziunea a rămas blocată în anii 70′, când mergi în sufragerie să te uiți la TV e ca și când dai timpul înapoi, interfața e groaznică, e oribilă.”, a declarat șeful Apple în cadrul emisiunii citate.

Tim Cook s-a declarat dezamăgit și de faptul că pierzi o emisiune dacă nu ești în momentul difuzării acasă sau dacă uiți să o înregistrezi. Întrebat dacă vrea să schimbe interfața învechită, Cook nu a dorit să dezvăluie nimic.

Apple are un produs pe partea de TV, și anume un set-top box care are peste 20 de milioane de useri, și despre care șeful Apple spune că e un succes și că se tot adaugă conținut video.

Mai jos, un fragment din interviul cu Tim Cook în cadrul Charlie Rose Show”:

Comentarii