Connect with us

Revista Presei

VIDEO Trupa Goodbye to Gravity a lansat în Clubul Colectiv piesa: Ziua în care vom muri

Redactia Radar de Media

Published

on

Goodbye to Gravity a lansat noul album Mantras of War vineri, 30 octombrie, cu un spectacol inedit, la Club Colectiv, printre care si piesa cu numele “Ziua in care vom muri”. In incendiul din Clubul Colectiv au murit 27 de persoane iar altele 180 au fost ranite. 

Concertul va beneficia de un show de lumini customizat, precum și de efecte pirotehnice și decoruri special create pentru a reda atmosfera SF a artwork-ului. Nu vor lipsi invitați speciali, un after-party de Halloween marca Goodbye to Gravity și multe alte surprize, anunta Romania TV. 

Accesul la concert va fi liber, iar CD-ul Mantras of War precum și merch-ul, special creat pentru acest eveniment, vor fi disponibile la prețuri promoționale.

Este o etapă foarte importantă pentru noi”, spune basistul Alex Pascu. “Suntem foarte mândri de acest album, iar lansarea va fi un eveniment cu adevărat special pentru fanii rock din România.”

Cu siguranță va fi un concert unic, cu un setlist extins, ce va cuprinde cele mai bune piese de pe cele două albume ale noastre”, adaugă vocalistul Andrei Găluț.

Mantras of War este al doilea album al bucureștenilor și va fi disponibil prin Universal Music România începând cu 30 octombrie.

Goodbye to Gravity Foto Credit: fresh24.ro

Goodbye to Gravity
Foto Credit: fresh24.ro

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending