Connect with us

ALL MEDIA

VIDEO. Valentin Jucan reia transmiterea ședințelor CNA în direct

Avatar

Published

on

Valentin Jucan va relua transmiterea în direct a ședințelor CNA. Acestea au loc în fiecare marți și joi, începând cu ora 10:00.

Membrul CNA consideră că acest demers este necesar, în contextual în care abuzurile membrilor CAN, minciunile și slugărnicia tronează în instituția în care activează.

”Abuzurile majorităţii membrilor CNA, comportamentul abject al Laurei Georgescu, minciunile, slugărnicia politică, m-au determinat, anul trecut, să cer transmiterea online a şedinţelor CNA. A fost şi este un demers care ar trebui să tempereze nemerniciile unor membri CNA care stau ascunşi în spatele uşilor Consiliului şi servesc interesele unor televiziuni şi/sau partide. Dacă doresc să gireze linşajul mediatic, atacul la statul de drept şi la moralitatea publică, să o facă ÎN FAŢA TUTUROR.

De la sfârşitul anului trecut, AU PROMIS, că vor accepta instalarea în sala de şedinţe a Consiliului a unui sistem video care să permită transmiterea şedinţelor în direct, pe site-ul oficial al CNA. Nu au făcut-o. Eu am promis că voi relua transmiterea AICI, pe FaceBook. Îmi onorez promisiunea. Am aşteptat suficient să primesc o dovadă a schimbării, am aşteptat suficient demisia Laurei Georgescu, am aşteptat suficient să văd o minimă regăsire a decenţei în rândul membrilor CNA, am aşteptat suficient o schimbare la nivelul organizării instituţiei, am sperat în zadar că venirea unor noi membri CNA va schimba ceva în atitudinea Consiliului. DESTUL.
Asist la aceleaşi comportamente nesimţite, care sfidează bunul simţ şi publicul.
Priviţi-i !
‪#‎RaduCălinCristea#RăsvanPopescu#MonicaGubernat#GabrielTufeanu#LauraGeorgescu#ViorelBuda#LorandTuroş”
, este mesajul postat de Valentin Jucan pe pagina sa de facebook.

 

Narcisa Iorga, fost membru CNA, susține acest demers, subiect despre care RADAR DE MEDIA a scris AICI.

Sursă foto: Facebook

CITEȘTE ȘI:


Comentarii

comments

laura.anton@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending