Connect with us

BAZAR

VIDEO. Wings For Life World Run. Mihaela Rădulescu și Dani Oțil aleargă pentru sănătate

Published

on

Pe 4 mai se dă startul cursei caritabile istorice “Wings for Life World”, care va debuta simultan în 32 de ţări și în cadrul căreia vor participa Mihaela Rădulescu și Dani Oţil.

”Chiar dacă nu am participat până acum la un eveniment de alergare, ”Wings for Life World Run” m-a convins, în primul rând prin conceptul unic, o cursă la nivel mondial, faptul că nu ai o linie de finiș și îți poti seta singur un obiectiv, dar și pentru că este un eveniment caritabil. Pe 4 mai, alergăm pentru cei care nu pot în speranța că se va găsi un remediu pentru persoanele cu leziuni ale coloanei vertebrale.”, a declarat Dani pentru www.redbull.com.

Alergători de la cel mai mic la cel mai mare din 136 de ţări vor lua parte la prima cursă “Wings for Life World Run”. Scopul acesteia este sprijinirea cercetării privind găsirea unor remedii împotriva traumatismelor coloanei vertebrale. 100% din încasări sunt direcționate către cercetarea afecțiunilor măduvei spinării.

Alte vedete din România care au acceptat să lupte pentru sănatate sunt: Toma Coconea, Andrei Roşu, Roxana Ciuhulescu, Daniel Osmanovici, Octavia Geamănu, Ana Maria Stancu, Cosmin Seleşi, Joseph Hadad.

Printre atleţii de top ce vor lua parte la concurs se numără foştii piloţi de Formula 1 Mark Webber(Australia) şi David Couldhard (Marea Britanie), Aksel Lund Svidal (Norvegia), Steve Hooker(Australia), săritor cu prăjina şi medaliat cu aur la Olimpiada, legenda rugbyului Dan Carter (Noua Zeelandă), eroul windsurfingului Robbie Naish (SUA), campionul mondial Red Bull Air Race,Hannes Arch (Austria) şi actriţa-model Wang Li Ya care va alerga în Taiwan.

La București startul se va da în zona Pantelimon, iar traseul va continua pe DN3 – DN3A, pe ruta București – Fetești. Pentru a participa la cursa pentru sănătate vă mai puteți înscrie până pe 27 aprilie pe www.wingsforlifeworldrun.com/ro.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending