Connect with us

Reality Show

VIDEO Zannidache este câștigătorul Survivor All Stars! Zannidache este câștigătorul Survivor All Stars!

În direct din Republica Dominicană, Daniel Pavel le-a dat celor de acasă șansa să-și spună părerea prin voturi. Iar aceștia au decis – Iancu Sterp s-a calificat, alături de Zanni la ultima rundă a serii, cea care decidea cine va câștiga 100.000 de euro. În același timp, Andrei Ciobanu a fost desemnat ocupantul locului 3 în sezonul suprem.

Published

on

FOTO PRO TV
Reclame

Cinci luni. 60 de ediții. 26 de concurenți. 2 triburi. Cea mai puternică competiție din lume. Cel mai dur sezon, cel în care cei mai buni s-au aliniat la start. Aseară, în direct la PRO TV și pe VOYO, s-a încheiat Survivor All Stars cu o finală de neuitat! 

Seara a început cu ultimul joc al acestui sezon. Cei trei concurenți care au reușit să ajungă până în această etapă a competiției, au intrat pe traseu, în primă fază, pentru miza votului! După ce a pierdut, Andrei Ciobanu a știut că va fi nevoit să treacă în finală prin două voturi ca să poată câștiga. Zanni și Iancu au câștigat lupta, iar primul s-a impus fără probleme într-o nouă confruntare care l-a propulsat direct în cel de-al doilea vot al publicului!

În direct din Republica Dominicană, Daniel Pavel le-a dat celor de acasă șansa să-și spună părerea prin voturi. Iar aceștia au decis – Iancu Sterp s-a calificat, alături de Zanni la ultima rundă a serii, cea care decidea cine va câștiga 100.000 de euro. În același timp, Andrei Ciobanu a fost desemnat ocupantul locului 3 în sezonul suprem.

Într-o atmosferă extrem de încărcată, în care foștii concurenți din acest sezon trăiau încărcătura puternică, domnul Dan a dat pentru ultima oară START VOT între Zannidache și Iancu Sterp.

Ca de fiecare dată, publicul a decis: Zannidache este câștigătorul SURVIVOR ALL STARS și al cecului de 100.000 de euro! Acesta a reușit să depășească toate provocările acestui sezon incredibil și să ajungă la inimile celor de acasă, câștigând trofeul atât de mult dorit de către cei mai puternici concurenți din toate sezoanele.

Finala a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 23:51. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 6.9 puncte de rating și 24.8% cotă de piață, față de locul 2, ANTENA 1 care avea doar 3.8 puncte de audiență și 13.8% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.4 milioane de români au trăit cu sufletul la gură ultimul pas al competiției, iar în minutul de aur, la ora 22:46, peste 1.8 milioane de telespectatori erau cu ochii pe cel mai așteptat moment al sezonului Survivor All Stars.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
AUDIENȚE TV3 zile ago

Spania a câștigat EURO 2024, în direct la PRO TV! Peste 2.9 milioane de telespectatori au urmărit finala care a fost lider absolut de audiență

AUDIENȚE TV5 zile ago

Anglia a învins Olanda și va juca finala EURO 2024 contra Spaniei, duminică, în direct la PRO TV și pe VOYO!

Reality Show5 zile ago

Premieră la Insula Iubirii în cel de-al optulea sezon al reality show-ului de la Antena 1: partenerii au fost despărţiţi fără să apuce să îşi ia rămas bun

Premieră TV5 zile ago

PREMIERĂ Noul sezon Atletico Textila revine la PRO TV ”Liga 2, pregătește-te de noi”

Reality Show5 zile ago

Delia şi Liviu câştigătorii celui de-al nouălea sezon Mireasa şi ai premiului în valoare de 40.000 de Euro

Emisiuni6 zile ago

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta

Serialeo săptămână ago

Valentin Teodosiu, rol important în noul serial TĂTUȚU`! „Personajul meu este cel mai de temut al vremii”

Reality Showo săptămână ago

Declaraţie şocantă la Insula Iubirii: „Ne-am despărţit de 37 de ori!”

Cinemao săptămână ago

Festivalul „Saptamana Comediei”, la final. Teatrul de Comedie pleaca acasa cu 3 premii.

Emisiuni2 săptămâni ago

Serghei Mizil vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Analize Audiente TV2 săptămâni ago

4.9 milioane de inimi au bătut la unison în fața televizoarelor pentru Generația de suflet a Naționalei! PRO TV lider absolut de audiență cu cifre record

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending