Connect with us

ȘTIRI

VIDEO Ziua porților deschise la Aeroportul Brașov – Ghimbav, în 10 și 11 iunie

Published

on

Reclame

Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav se deschide pentru brașoveni în zilele de 10 și 11 iunie.

Astfel, locuitorii din județ au ocazia să viziteze terminalul de la Ghimbav. De asemenea, oamenii vor avea parte și de câteva surprize.

În cele două zile pe Aeroportul de la Ghimbav vor avea loc spectacole și un show aviatic.

Reprezentanții Consiliului Județean Brașov au anunțat că vor reveni cu programul complet al evenimentelor, în perioada următoare.

Autoritățiile locale împreună cu RAT Brașov vor asigura transportul cetățenilor la terminal.

In weekend-ul 10-11 iunie se va desfășura ”Ziua Porților Deschise”! La acest eveniment vor participa personalități locale și centrale. De asemenea, ”Ziua Porților Deschise” va aduce spectacole aviatice, concerte cu artiști celebri și tururi ghidate prin aeroport. Va exista, de asemenea, și un zbor inaugural pe ruta Bucureşti – Braşov.

Dragi locuitori ai judeţului Braşov, vă invit încă de pe acum la festivităţile pe care le organizăm cu prilejul deschiderii oficiale a Aeroportului Internaţional Braşov-Ghimbav!

În parteneriat cu Regia Autonomă „AIBG” şi cu Primăria Oraşului Ghimbav, în weekend-ul 10-11 iunie vom avea „Ziua Porţilor Deschise”, un eveniment la care îmi doresc să participaţi în număr cât mai mare, deoarece vă vom pregăti spectacole aviatice de înaltă ţinută, concerte cu artişti de renume şi tururi ghidate prin Aeroport, toate într-o atmosferă de mare bucurie.

Programul detaliat al evenimentului vi-l vom prezenta în curând.

După cum am anunţat încă de anul trecut, pe 15 iunie avem inaugurarea oficială a Aeroportului Internaţional Braşov-Ghimbav, în prezenţa a numeroase oficialităţi centrale şi locale, precum şi a oamenilor care au contribuit la realizarea acestui obiectiv, şi anume primul aeroport construit de la zero în ultimii 50 de ani în România şi primul aeroport din Estul Europei dirijat prin sistemul Remote Tower.

Cu acest prilej pregătim un zbor inaugural pe ruta Bucureşti – Braşov, pe care dorim să-l realizăm cu compania TAROM.

După ani întregi de muncă şi eforturi din partea Consiliului Judeţean Braşov, a partenerilor instituţionali şi a operatorilor economici care au edificat infrastructura aeroportuară, am ajuns pe ultima sută de metri înainte de mult-aşteptatul moment al deschiderii Aeroportului Internaţional Braşov-Ghimbav.

O noutate este că începând de astăzi, Aeroportul nostru figurează cu indicativul BSM acordat de Asociaţia Internaţională de Transport Aerian (IATA), alături de codul ICAO – LRBV, iar după acest indicativ urmează să-l identificaţi atunci când veţi căuta zboruri de pe Aeroportul Braşov.

Pot spune că a început numărătoarea inversă până la mult-aşteptatul moment în care se va zbura oficial pe Aeroportul Braşov, astfel că vă aştept pe toţi aceia care aţi crezut în proiectul nostru şi vi l-aţi dorit la fel de mult ca noi, să ne bucurăm împreună la Ziua Porţilor Deschise, în 10-11 iunie, la amplasamentul Aeroportului Internaţional Braşov-Ghimbav!” a transmis președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending