Videoclipul Giuliei ”My Life”, in atentia presei internationale!

0
417

Noul videoclip al Giuliei, My Life, a fost extrem de bine primit de publicul din Romania, dar cantareata tinteste cu noul single in limba engleza si piata internationala.

Giulia

Piesa ei a fost prezentata de catre casa de discuri la cel mai recent targ de muzica de la Amsterdam unde a atras atentia mai multor case de discuri din intreaga lume.

“My life” este primul single in limba engleza al brunetei, iar astazi de ziua ei a primit vestea ca piesa este licentiata deja in cateva tari din Europa, videoclipul a fost prezentat de diverse bloguri de muzica din intreaga lume iar reactiile nu au intarziat sa apara.

“Ma bucur sa stiu ca muzica mea ajunge atat de departe. Eu sunt subiectiva si este normal sa imi placa tot ce fac, dar atunci cand primesti aprecieri din partea oamenilor stiu ca eu si echipa mea ne-am facut treaba bine!” a declarat Giulia

“My life” se aude deja pe radiourile comerciale din Romania, iar piesa a intrat chiar si in topurile de specialitate, Giulia se bucura de un nou single cu priza la public.

Vezi videoclipul:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GsrL6Z1sHHo[/youtube]

Comentarii