Connect with us

Life Style

Videoclipul piesei „Unde-i dragostea” și noul single Mike Angello „Anii ce vin” – lansate, în premieră, la Radio 21

Published

on

 Liviu Hodor și Cristi Stanciu au lansat,  la „Request 629”, videoclipul piesei „Unde-i dragostea” cu Liviu Hodor și Mona, precum și cel de-al treilea single Mike Angello – „Anii ce vin”, un featuring cu Delia Matache & Uddi.

p080-085 -Cov St - Delia 6C1

Videoclipul piesei a fost regizat de Florin Botea si filmat intr-o locatie arida din Dobrogea, care pune în valoare mesajul piesei, despre iubirea pierdută ce se transformă în speranța unui nou început.

“Este un videoclip cu un mesaj special atât pentru cei ce caută dragostea, cât și pentru cei care au găsit-o și au pierdut-o. Piesa este una mai lentă, diferită față de cele cu care am obișnuit publicul, însă, cred că mesajul îi va convinge pe ascultători s-o includă în playlist-urile personale”, a spus Liviu Hodor.

În Request 629 a fost lansat în premieră și cel de-al treilea single Mike Angello – „Anii ce vin”, un featuring cu Delia Matache & Uddi , fostul concurent al Deliei de la „X Factor”.

„Noul meu single este despre pașii pe care viața ni-i poartă către jumătatea noastră. Eu cred că există suflete pereche. Și mai cred că în dragoste trebuie să riști, fără să te temi și să-ți asculți inima. Sunt bucuros că am avut posibilitatea să spun această poveste alături de Delia, pe care o admir și o consider una dintre cele mai bune voci feminine de la noi”, a mărturisit Mike Angello.

 

Facebook Comments Box

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending