Vile de lux in Bragadiru - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Business

Vile de lux in Bragadiru

Published

on

Foarte multi bucuresteni doritori sa se mute in casa noua au descoperit complexul imobiliar  Silver Tree Residence dupa ce au citit un anunt cu titlul „vanzare vila bragadiru”.

Silver Tree Residence este situat la numai opt kilometri de Bucuresti, in centrul orasului Bragadiru (localitate cu 16.000 de locuitori), pe strada Salciei nr. 72 (cod postal 077025), adica la numai 8 kilometri de Bucuresti. Pentru posesorii unui automobil, aceasta distanta poate fi strabatuta in mai putin de jumatate de ora, adica mai putin decat are nevoie un sofer bucurestean pentru a se strecura prin trafic la o ora de varf.

Luand in calcul ipoteza unui autovehicul al carui consum este de 7,5 litri la suta care circula cu o viteza de numai 50 de Km pe ora, consumul total va fi in jur de 0,6 litri de benzina, ceea ce inseamna mai putin decat costul unui bilet de RATB. Concluzia acestui calcul elementar este ca si in ceea ce priveste costul transportului zilnic renteaza sa va mutati in complexul Silver Tree Residence!

Vilele cu design modern din acest complex rezidential de lux au o suprafata utila de peste 150 de metri patrati si sunt eficient compartimentate.

In afara de un living room spatios, in care zona de relaxare este distincta de cea de luat masa, mai exista trei dormitoare: unul matrimonial şi inca doua pentru copii, ale caror nevoi nu trebuiesc neglijate. De asemenea, in fiecare vila din complexul Silver Tree Residence exista si un birou.

Toate aceste camere (care au ferestre largi, generoase, care permit luminii sa intre peste tot) dau intr-un hol cu o suprafata de 32 de metri patrati, care permite accesul facil catre orice camera, catre bucatarie si chiar catre cele trei bai. Una dintre ele deserveste parterul, o alta deserveste dormitorul matrimonial, iar cea de a treia camerele pentru copii. Finisajele sunt impecabile: podelele din camerele de locuit sunt placate parchet laminat de 8 milimetri, iar cele din bucatarie si bai sunt placate cu gresie. Zugraveala alba e lavabila, iar camerele de baie sunt placate cu faianta. De asemenea, vilele din complexul rezidential au si doua terase: una care deserveste livingul, iar cealalta dormitorul matrimonial, fapt care le permite locatarilor sa iasa la aer la orice ora pentru a se relaxa.

Proiectantii nu au neglijat nici confortul psihologic al locatarilor – in fata fiecarei vile se afla o gradina cu gazon, imprejuita  de un gard solid din beton, cu copaci decorativi. Printre acestia se remarca un brad argintiu – embelma complexului Silver Tree Residence! Dotarile din exteriorul caselor mai cuprind si locuri de joaca pentru copii si parcari pentru oaspeti, in care incap patru masini.

Cei ce vor decide sa se mute in casa noua in complexul Silver Tree Residence se vor bucura de o locuintă la cheie care nu mai necesita niciun fel de imbunătatiri ulterioare,

Advertisement

pentru ca vilele sunt dotate cu absolut tot ce este necesar sub aspectul confortului interior, incepand cu mobilierul modern si de calitate si terminand cu frigiderul si aragazul.

In Occident, tendinta generala este de mutare a zonelor rezidentiale  in afara marilor aglomerari urbane, in care se concentreaza sediile marilor companii si al altor institutii private sau de stat. Sudul Capitalei se constituie in acest moment ca o alternativa imobiliara din ce in ce mai atractiva fata de nord, o zona deja suprapopulata si deci supra-aglomerata, fapt care genereaza frecvente blocaje in trafic si unde preturile sunt nejustificat de mari fata de conditiile oferite. Deci, atunci cand gasiti pe internet sau intr-o revista un anunt cu tema „case de vanzare în Bragadiru”, nu ezitati!

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Subscribe to our newsletter!

[newsletter_form type="minimal"]
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending