Connect with us

Life Style

Vindecarea se face treptat…

Published

on

In ziua de azi tot mai multi oameni se confrunta cu afectiuni ale sistemului nervos care pot evolua in probleme mult mai grave. Unele probleme ce tin de personalitate se pot vindeca usor iar altele necesita consultatia unui medic de specialitate sau a unui psiholog Bucuresti.

Afectiunile care duc la psiholog, deseori sunt tratate prin metode cat mai naturale prin conversatii cu pacientul astfel se evita un diagnostic medicamentos.

Un asemenea cabinet se afla in Bucuresti, iar doctora in psihologie Florentina Matreata isi intimpina mereu toti clientii intr-un mediu cat mai placut pentru a linisti si vindeca starea pacientilor ei.

Doamna Doctor Florentina Matreata este un nume deja faimos in cercul psihologiei romane, deoarece fiind absolventa a Facultatii de Psihologie Titu Maiorescu doamna doctor Florentina Matreata are un master in Psihologii Cognitiv-Comportamentale si este membra multor asociatii din domeniul psihologiei.

Doamna doctor Florentina Matreata a dus mii de cazuri la bun sfarsit, deoarece este printre cele mai bune din Romania in acest domeniu recunoscuta de foarte multe institutii.

Cabinetul doctoritei Matreata este un loc unde pacientul isi poate gasi alinarea si intelegerea spre sinele cu ajutorul doctoritei.

De ce este important s apelam la un cabinet psihologic atunci cand numai facem fata problemelor?

Societatea de azi este una foarte rapida unde actiunea se desfasoara la o viteza mult mai mare decat in trcut iar pe unii aceasta cauza ii afecteaza.  De asemena, problemele in familie pot declansa o stare de spirit negativa a pacieintului ce poate duce la afectiuni care necesita interventia unui psihoterapeut.

Pe cand multi aleg calea medicamentoasa pentru a fi tratati, doctorita Matreata va incerca sa stabilieasca o relatie foarte buna cu pacientul astfel, acesta i se va putea destainui pentru a percepa adevarata problema si cauza acesteia.

 

Advertisement

Cat de mult te poate ajuta un psiholog ?!

Psihologul incerca sa stabileasca o relatie apropiata cu pacientul pentru a face o analiza in detaliu a personalitatii sale si pentru a detecta cauza ca intr-un final sa se gaseasca terapia adecvata.

 

Psihocab.ro Templul linistii interioare…

La cabinetul doctoritei Matreta, toti pacientii isi vor gasi linistea dupa doar cateva sesiuni de analiza in detaliu.

Doamna doctor Florentina Matreata este specializata in mai multe ramuri ale psihologiei, astfel va sti exact cum sa interpreteze problema iar pacientului nu i se vor adresa intrebari care sa il deranjeze emotional.

Doctorita Florentina Matreata considera ca viata este mereu plina de neasteptari iar cateodata putem inalni dificultati pe perioade extinse de timp. Este perfect normal ca unele persoane sa nu faca fata acestor provocari si aici intervine cabinetul psihologului care te poate indruma spre impacarea cu adevaraul care inconjoara pacientul ca acesta sa poata prelua controlul asupra evenimentelor din viata sa fara a ramane cu sechele ce pot actiona in detrimentul personalitatii sale.

Doctorita Florentina Matreata este specializata in ramura de facilitator parenting care se dovedeste a fi foarte util, deoarece in societatea moderna comunicarea dintre copii si parinti incepe sa dispara iar o sedinta de acest gen paote identifica problema intre comunicarea ce nu are loc.

Cabinetul sta la dispozitia oricui doreste sa faca o schimbare in viata sa  doar prin metode pozitive si constructive pentru sanatatea sufletului sau!

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending