Connect with us

EVENTS

Vine Crăciunul: lanțul de cafenele care întâmpină călduros reîntoarcerea Paharelor Roșii

Published

on

Reclame

Sosirea Paharelor Roșii în cafenele este un semn sigur pentru clienții Starbucks că sezonul sărbătorilor de iarnă se apropie cu repeziciune. În acest an, fanii Paharelor Roșii au în mâinile lor băuturile de sărbătoare preferate deja din 6 noiembrie și vor putea alege dintre cele mai noi băuturi: Starbucks Gingerbread Latte, Starbucks Honey and Almond Hot Chocolate, precum şi mereu preferatul Toffee Nut Latte. Noi am fost răsfățați de RAN Events Comm cu un PR Blitz care a constat în produse pentru acasă și băuturi.

Starbucks Toffee Nut Latte

Starbucks Toffee Nut Latte este cunoscut pentru sentimentul de sărbătoare pe care îl stârneşte. Acest Pahar Roșu combină bogata aromă untoasă a caramelului dulce cu Espresso Starbucks prăjit, provenit din comerțul echitabil 100% , și cu spumă de lapte catifelată. Mai apoi este acoperită cu frișcă si presărată cu toffee nut, devenind astfel băutura perfectă de sărbătoare.

Starbucks Gingerbread Latte

Acest sortiment favorit din seria de Pahare Roșii Starbucks a fost descris ca fiind „Crăciunul într-o cană”. Gingerbread Latte combină gustul și aroma biscuitului de turtă dulce proapăt copt cu Espresso Starbucks prăjit, provenit din comerțul echitabil 100%, și cu spumă de lapte catifelată, acoperită cu frișcă și presărată cu nucșoară.

Starbucks Honey and Almond Hot Chocolate

Starbucks Honey and Almond Hot Chocolate este cea mai nouă apariție în Paharele Roșii de anul acesta. Făcută prin combinarea ciocolatei calde clasice Starbucks cu sirop de migdale și apoi presărată cu topping spiralat de ciocolată, miere și mocha fină, această băutură este perfectă pentru a fi savurată împreună cu prietenii în zilele răcoroase de iarnă.

Alege o variantă uşoară

Pentru a alege versiunile mai ușoare ale băuturilor Paharelor Roșii Starbucks, încearcă-le cu lapte degresat și renunță la frișcă.

Starbucks Christmas Blend

Dacă ești în căutarea cafelei perfecte de care să te bucuri acasă în perioada sărbătorilor de iarnă, asigură-te că ai ales o pungă de cafea Starbucks Christmas Blend, care poate fi măcinată gratis în cafenea. De la lansarea din 1985, Christmas Blend a devenit una dintre cele mai populare cafele din întreaga gamă cu bob întreg Starbucks. Notele dulci, picante ale acestei cafele combină vioiciunea cafelelor din superba Americă Latină cu gingăşia catifelată a celor din Asia-Pacific și vechimea boabelor de cafea din Sumatra.

Mihai Știrbu este Senior Editor și îi poți scrie la mihai.stirbu(a)radardemedia.ro
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending