Connect with us

Reality Show

Vine Supernanny! Cea mai populară emisiune de parenting este la Prima TV!

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

Foto Credit: Prima TV

Cea mai populară emisiune de parenting din toată lumea se întoarce în România, la Prima TV. Un nou sezon al reality show-ului Supernanny va fi difuzat de sâmbătă, 20 martie, de la ora 22.00, urmând ca din 27 martie să fie difuzată de la ora 20.00. Urania Cremene îi așteaptă pe toți cei care doresc un sprijin pentru a găsi soluția potrivită în relația cu copiii lor, să urmărească emisiunea și să își găsească propriile soluții.  

 

 

NOU Scriem si publicam articole sponsorizate adaptate bugetului tau!

 

Urania Cremene este mamă și unul dintre cei mai apreciați experți în parenting din România. Este autoarea All About Parenting, primul program de parenting din țară și unica metodologie de parenting din lume care are la bază ultimele cercetări în știința motivației (de exemplu: Teoria Autodeterminării), preluate direct de la unele din cele mai mari universități din lume. În ultimii 5 ani, Urania Cremene și trainerii din echipa All About Parenting au organizat peste 2.000 de seminarii gratuite, conferințe și workshop-uri intensive la care au participat peste 250.000 de părinți din toată țara.

 

“Îmi doresc ca emisiunea Supernanny să fie una educativă, care acoperă multe dintre problemele și provocările oricărui părinte din ziua de astăzi. M-a bucurat șansa de a duce mesajul parentingului echilibrat în cât mai multe familii din România. Deși fiecare caz este unic, toate tehnicile pe care le propun sunt parte a trusei de unelte a unui părinte echilibrat, care este Ferm și Cald, în același timp. Adică un părinte care pune limite și stabilește reguli, dar cu respect, fără pedepse și fără recompense. Pare incredibil faptul că în doar câteva zile, copiii pot deveni echilibrați, însă părinții învață că rezolvarea problemelor cu ai lor copii începe cu schimbarea propriului comportament”, spune Urania Cremene, cunoscuta specialistă în parenting din România.

 

VEZI PROGRAMUL TV PENTRU ACEASTA SAPTAMANA, AICI!

 

 

 

Comentarii

comments

Analize

AUDIENTE TV: Bogdan Micu a investit 500.000 de euro într-o aplicație fashion. Aseară, show-ul a fost lider de audiență!

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Miercuri, leii au redeschis porțile Imperiului într-o seară de poveste, în care emoția și speranța au arătat că nimic nu e imposibil atunci când crezi în visul tău. Show-ul Imperiul Leilor s-a clasat pe primul loc în topul audiențelor.

 

Aseară, emisiunea Imperiul Leilor a fost lider de audiență și a întregistrat 8.8 puncte de rating și 20.2% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce ANTAEAN 1 avea 7.1 puncte de rating și 16.3% cotă de piață. În ceea ce privește publicul cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, PRO TV a fost pe primul loc, iar în intervalul 20:30 – 22:28 a înregistrat 7.8 puncte de audiență și 21.8% share, în timp ce ANTEANA 1avea 6.3 puncte de rating și 17.5% cotă de piață.

Primii concurenți care au dat nas în nas cu leii au fost Anda și Tudor Maxim, cei doi au venit în Imperiu cu un concept de case mici, din lemn, care pot deveni locuri de cazare pe plajă. Mohammad Murad a fost singurul leu care a văzut dincolo de idee un business cu adevărat și le-a oferit celor doi 300.000 de euro pentru 48% din afacere.

 

În această săptămână, două băuturi ”s-au duelat” pentru a rămâne în fața investitorilor și a primi o șansă la finanțare. ”Miedul” s-a duelat cu ”cidrul”, iar într-un final, cel din urmă a câștigat. Sergiu Serdean și Daniel Crișan sunt cei doi antreprenori pentru care trei lei s-au luptat. În cele din urmă, dealul a fost adjudecat de Dragoș Petrescu – el a oferit 75.000 de euro pentru 25% din companie.

 

Cosmin Ciolacu, un tânăr de 21 de ani, din Tecuci, le-a arătat leilor că nimic nu e imposibil atunci când crezi în visul tău. Bolnav de tetrapareză spastică și sindrom extrapirapidal, Cosmin a dezvoltat o platformă online care le poate ușura munca elevilor și profesorilor. Cei cinci investitori s-au arătat impresionați de produsul lui și au ales să investească toți – 30.000 de euro pentru 30%.

Alexandru Tudoroiu a venit în emisiune cu o aplicație care ajută la customizarea produselor de îmbrăcăminte folosind inteligența artificială. După ce patru lei s-au retras, Bogdan Micu i-a făcut o ofertă surprinzătoare: 500.000 de euro pentru 45% din companie.

Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Mohammad Murad, Bogdan Micu și Dragoș Petrescu revin și săptămâna viitoare în Imperiul Leilor, gata să reaprindă speranța în viețile tinerilor antreprenori la început de drum. Miercuri, de la ora 20:30, la PRO TV.

Imperiul Leilor – Investește în tine!

Comentarii

comments

Continue Reading

Reality Show

Următorul Șef sub acoperire este proprietarul unui lanț important de cafenele!

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

Foto Credit: PRO TV

În seara aceasta, de la 21:30, urmărim un nou episod al reality-show-ului Șef sub acoperire, care îl are în prim plan pe Ruslan Cojocaru, fondatorul lanțului de cafenele Tucano Coffee. Acesta va lucra deghizat alături de angajații companiei sale, sub identitatea unui șomer din Republica Moldova care încearcă să se angajeze în România. 

 

 

Tucano Coffee este unul dintre cele mai mari lanțuri de cafenele din România. Afacerea a fost fondată în 2011, în Republica Moldova, și s-a extins de atunci, cu peste 30 de cafenele în România, Rusia și Emiratele Arabe. Conceptul francizei îi aparține chiar proprietarului, Ruslan Cojocaru. În 2019, vânzările tuturor partenerilor Tucano au fost de 7.500.000 euro, ceea ce înseamnă 1.300.000 de cești de cafea, în jur de 30 de tone de cafea boabe.  Acesta a acceptat provocarea de a intra sub acoperire pentru a vedea cum își poate ajuta compania și colegii să se dezvolte.

„Șef sub acoperire a fost pentru mine o experiență ieșită din comun. La toate capitolele – deghizare, actorie – am încercat lucruri absolut noi. Dar cel mai important pentru mine este faptul că am cunoscut îndeaproape oamenii care lucrează la noi – pentru că ei înseamnă de fapt Tucano. Oameni muncitori, deschiși, fiecare cu istoria sa de viață interesantă. Interacționând și lucrând alături de ei, am înțeles cum pot să le fac munca mai ușoară. Cum putem să perfecționăm Tucano. În acest sens, participarea la emisiune a fost atât o experiență inedită, dar și utilă pentru compania mea”, a spus Ruslan Cojocaru.

 

Telespectatorii au parte de o mulțime de surprize la TV, dar și în online. În fiecare săptămână, aceștia pot câștiga un premiu oferit de Șef sub acoperire și de protagoniști, în cadrul giveaway-ului săptămânal desfășurat pe pagina de Instagram a emisiunii. Șef sub acoperire, marți, de la 21:30, la PRO TV! Oameni adevărați, povești surprinzătoare!

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

Reality Show

Chef Bontea şi-a adjudecat aseară o nouă amuletă. Andrei Păunescu şi Maria Măgirescu, invitaţi speciali diseară la Chefi la cuţite

Avatar

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Cea mai nouă ediţie Chefi la cuţite, difuzată aseară, la Antena 1, a pus în joc o amuletă prețioasă: câștigătorul va putea opri timp timp de zece minute celelalte două echipe, cu excepția unui singur concurent pe echipă, ales de el. Provocarea a fost cu atât mai grea cu cât chefii nu au primit o temă anume pentru gătit, ci au avut de ales 3 ingrediente din 9 cloșuri oferite de către Gina.

Juratul invitat, Adrian Mihăilescu, a avut o misiune extrem de dificilă deoarece așa cum le-a calificat el, toate cele trei farfurii au fost savuroase, lucrate bine, „niste preparate perfecte pentru orice restaurant”. Totuși, la final, amuleta a mers la chef Bontea care a ales să facă miel cu morcovi și cartofi mov, având „cel mai bun plating și contrast”, conform juratului.

 

Norocul a continuat pentru chef Bontea, care a fost extrem de fericit să găsească ducatul de aur ascuns de Toma Popovici în preparatul său deosebit: mâncarea de duminică, un preparat tradiţional sârbesc. Juratul care găsește bănuțul va avea noroc tot anul, potrivit concurentului. Acesta s-a făcut remarcat atât prin preparat, cât și povestea sa de viață ca păstrător de tradiții și obiceiuri ale comunității sârbeşti.

Una dintre cele mai surprinzătoare concurente din această ediție a fost cunoscuta actriță Nuami Dinescu, care i-a cucerit pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu cu o rețetă proprie de tort cu pateu de pui. Florin Dumitrescu a mărturisit că el este un mare fan al pateului: „îmi doresc un astfel de tort de ziua mea!”. Actrița a dezvăluit detalii mai puțin cunoscute din viața ei și a creat un moment savuros atunci când le-a ghicit chefilor în frunze de varză.

Diseară, de la 20:30, la Antena 1 căutarea celor mai talentaţi concurenţi continuă în cea mai nouă ediţie Chefi la cuţite, Varietatea va fi cuvântul de ordine, iar talentata pastry chef Andreea Moldovan, ale cărei dulciuri sunt cunoscute în toată România va fi juratul invitat al ediţiei. O paletă colorată de concurenţi se vor întrece în preparate care mai de care mai spectaculoase, iar invitaţii speciali ai ediţiei, Andrei Păunescu şi Maria Măgirescu vor aduce, pe lângă preparatul original pe bază de praz şi halva, refrene nostalgice de pe vremea Cenaclului Flacăra. Chefii li se vor alătura imediat la cântat, iar cei doi le vor prezenta şi compoziţia proprie, scrisă chiar în timp ce găteau în platoul Chefi la cuţite. Cum vor aprecia chefii reteţa celor doi, telespectatorii vor afla astăzi, la ora 20.30 la Antena 1.

Comentarii

comments

Continue Reading

Reality Show

Un fost campion MMA și un preot vin să gătească la Chefi la Cuțite

Editia de duminica aceasta va pune în joc o amuletă puternică, iar chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu vor avea de ales doar 3 ingrediente pentru a compune o farfurie spectaculoasă, menită să îl impresioneze pe juratul invitat special, Adrian Mihăilescu. Care dintre chefi va câștiga amuleta, telespectatorii vor afla duminică seara de la 20.00, la Antena 1.

Avatar

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Diseară, la ora 20.00, Chefi la Cuțite se întoarce cu o nouă rundă de degustări pe nevăzute și o nouă confruntare pentru mult râvnitele amulete.

Concurenții care vor trece pragul show-ului de cooking de la Antena 1 se vor prezenta cu povești de viață impresionante și farfurii cu totul deosebite. Printre ei se numără și Ghiță Ignat, de 10 ori campionul României la MMA, cunoscut drept „Ursul Carpatin”

El le va împărtăși chefilor experienţa sa tumultoasă de viaţă şi parcursul de la boxeur la om de afaceri şi totodată va aduce în discuţie soarta celor care părăseasc penitenciarele și eforturile sale curajoase de a ajuta la reabilitatea foștilor pușcăriași prin business-ul său de ambalaje biodegradabile. Tot diseară, o poveste inedită va veni din partea preotului Florin Danu, un super-erou pentru copiii din comunitatea lui din satul Luba, din Teleorman. Părintele le va găti chefilor un ghiveci călugăresc, rețetă ce vine tocmai din Sfântul Munte Atos și le va povesti cum vocația sa l-a determinat să înființeze un centru de zi, să construiască mai multe case pentru orfani și să finalizeze un azil.

 

Editia de duminica aceasta va pune în joc o amuletă puternică, iar chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu vor avea de ales doar 3 ingrediente pentru a compune o farfurie spectaculoasă, menită să îl impresioneze pe juratul invitat special, Adrian Mihăilescu. Care dintre chefi va câștiga amuleta, telespectatorii vor afla duminică seara de la 20.00, la Antena 1.

Comentarii

comments

Continue Reading

Reality Show

Chef Scărlătescu şi-a ales aseară Cuţitul de aur. Irina Margareta Nistor, surpriza serii în audiţiile pe nevăzute

Avatar

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Duminică seara a fost seara lui chef Scărlătescu. Juratul Chefi la cuţite nu doar că şi-a ales aseară Cuţitul de aur, în persoana lui Alexandru Bădiţoaia, ci a câştigat şi amuleta jurizată de către chef Nicolai Tand, cu un alivenci cu sos de fructe de pădure.

Avantajul amuletei îi dă șansa lui chef Scărlătescu să aleagă un interval de 15 minute din orice probă, în care membrii celorlalte echipe vor găti în perechi, cu o singură mână fiecare. „Asta e probă de medic. Trebuie să avem mai mulți medici în ziua respectivă, că o să iasă cu scântei!,” a spus chef Bontea.

Surprizele s-au ţinut lanţ pentru chef Dumitrescu, chef Scărlătescu şi chef Bontea. Într-o vizită electrizantă, chef Cătălin Petrescu şi-a făcut apariţia incognito în bucătăria Chefi la Cuțite și i-a surprins pe cei trei chefi cu preparate japoneze pregătite cu multă măiestrie, pe bază de proteine mai puțin obișnuite: greieri, gândaci, lăcuste și viermi de mătase. Nu au lipsit din meniu nici oul milenar sau sake-ul cu coadă de peste otrăvitor. Momentul i-a trezit multe amintiri lui chef Bontea din Asia Express: „Mâncam și plângeam”, le-a povestit acesta colegilor săi.

 

Jurizările pe nevăzute continuă să facă deliciul telespectatorilor în această seară, de la 20:30, pe Antena 1. Amuleta ediţiei va aduce mult mister, ceea ce îl va intriga pe chef Dumitrescu, căruia „nu îi plac secretele”, după cum chiar el a declarat.  Nu este însă un secret cine va juriza proba: chef Florin Ivan. De asemenea, invitată în emisiune va fi Irina Margareta Nistor, cunoscut critic de film și vocea unei generații. Cu peste 3000 de filme dublate, aceasta li se va prezenta telespectatorilor într-o ipostază cu totul nouă, aceea de bucătar amator : „În această seară, am intrat în filmul vostru!’, le va mărturisi ea chefilor. Dacă a reuşit sau nu să îi impresioneze, telespectatorii pot afla urmărind cea mai nouă ediţie Chefi la cuţite, în această seară, de la 20:30, la Antena 1.

Comentarii

comments

Continue Reading

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

Title

Program TV22 de minute ago

Programul KANAL D pentru săptămâna 19 – 25 Aprilie 2021

RADAR DE MEDIA vă prezintă programul TV + recomandări pentru postul KANAL D în perioada 19 – 25 Aprilie 2021.  ...

Analize20 de ore ago

AUDIENTE TV: Serialul “Hercai”, de la Kanal D, lider de audinenta

Miercuri, 14 aprilie, Kanal D s-a situat prima pozitie in topul audientelor, cu serialul “Hercai”, atât la nivel național, cât...

Emisiuni22 de ore ago

Smiley la Românii au talent: ”Creativitatea nu are margini și nu are limite.”

Poți crede că le-ai văzut pe toate, că ai trăit fiecare emoție posibilă, dar cu orice nouă ediție a celui...

Program TV22 de ore ago

Program TV pentru Antena 1 în perioada 16 – 22 Aprilie 2021

RADAR DE MEDIA vă prezintă programul TV + recomandări pentru postul Antena 1 în perioada 16 – 22 Aprilie 2021....

Program TV23 de ore ago

Program TV Happy Channel în perioada 16 – 22 Aprilie 2021

RADAR DE MEDIA vă prezintă programul TV + recomandări pentru postul HAPPY CHANNEL în perioada 16 – 22 Aprilie 2021.  ...

Evenimente23 de ore ago

Corul Madrigal lansează albumul pascal „Săptămâna Patimilor”

Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” și Casa de discuri Roton Music lansează albumul discografic „Săptămâna Patimilor” –...

Analize23 de ore ago

AUDIENTE TV: Bogdan Micu a investit 500.000 de euro într-o aplicație fashion. Aseară, show-ul a fost lider de audiență!

Miercuri, leii au redeschis porțile Imperiului într-o seară de poveste, în care emoția și speranța au arătat că nimic nu...

Film23 de ore ago

Antena 1 difuzează mini seria „Iisus din Nazareth”, produsă de Franco Zeffirelli

Începând de mâine, în fiecare vineri, de la ora 20:30, Antena 1 va difuza mini seria „Iisus din Nazareth”, producţie...

UTILE23 de ore ago

Proiectul de lege care va costa PIB-ul României miliarde de euro va fi discutat astăzi în guvern

Proiectul de Lege de care depinde agenda digitalizării României și care a fost anunțat ieri, este posibil să ajungă astăzi...

image001 image001
UTILEo zi ago

Creditele online și impactul lor asupra scorului de credit

Cu siguranță toată lumea știe ce este un împrumut și majoritatea dintre noi la un moment dat în viață vom...

Emisiunio zi ago

PREMIERA Un nou sezon „Vedeta populară” la TVR 1, cu Iuliana Tudor

Iuliana Tudor deschide sezonul 6 al celei mai populare emisiuni de la TVR 1. Un nou jurat se alătură echipei...

UTILE2 zile ago

Atinge independenta financiara ca model de videochat la Studio DeLuxe

Tot mai multe tinere isi doresc sa atinga independenta financiara rapid. Desi suntem convinsi ca independenta financiara atat de ravnita...

Emisiuni2 zile ago

Darul cărții revine la Prima TV

Odată cu Sărbătorile Pascale, Prima TV readuce emisiunea Darul cărții, un demers media pentru toți iubitorii de carte. Darul cărții...

Seriale2 zile ago

„Ești un caz total lipsit de speranță”, îi va spune un profesor unei eleve

Profesorii sunt cei care ar trebui să ne ghideze și să ne facă să învățăm cu drag. Pentru unii dintre...

AUDIENȚE TV2 zile ago

Chefi la cuțite – lider de audiență. Chef Bontea a părăsit platoul la proba amuletei

            Marți seara, Chefi la cuțite a fost din nou lider de audiență și s-a situat în topul preferințelor telespectatorilor,...

UTILE2 zile ago

Ce mananca romanii – informatii si statistici

Multi dintre noi suntem preocupati de ceea ce mancam si ne dorim sa ne hranim cat mai sanatos, pentru a...

UTILE2 zile ago

Astăzi se discută în Guvern proiectul de lege care ar putea costa România 9,3 miliarde de euro

Controversatul proiect de lege privind infrastructura de telecomunicații 5G urmează să fie discutat astăzi în ședință de Guvern. De la...

Program TV2 zile ago

Program TV pentru Antena Stars în perioada 19 – 25 Aprilie 2021

RADAR DE MEDIA vă prezintă programul TV + recomandări pentru postul Antena Stars în perioada 19 – 25 Aprilie 2021....

Emisiuni2 zile ago

George Tănase intră în pielea lui Michael Jackson pentru un roast istoric la iUmor

Actorul George Tănase intră în pielea excentricului Michael Jackson astăzi, de la ora 20.30, la Antena 1, într-o nouă ediție...

Emisiuni2 zile ago

Cea mai longeviva emisiune de satira din Romania, Cronica Carcotasilor, implineste 21 de ani

Mii zâmbete, mii de gafe prezentate pe micul ecran, sute de mii de minute de umor de calitate.  21 de...

Analize2 zile ago

AUDIENTE TV: Las Fierbinți conduce audiențele în continuare! Aseară, serialul a fost urmărit de peste 2 milioane de români!

Las Fierbinți rămâne cel mai iubit și urmărit serial din România, iar telespectatorii își descrețesc frunțile în fiecare săptămână, bucurându-se...

Evenimente3 zile ago

Ce spune stiinta despre pisici

Dintr-un motiv neidentificat, stiinta – sau poate numai cercetatorii britanici…? – se ocupa intens de studiul felinelor, o specie fascinanta,...

AUDIENȚE TV3 zile ago

Chefi la cuțite, lider de audiență! Mihai Bendeac și Radu Micu intră în bucătărie în această seară

Luni seara, Chefi la cuțite a fost din nou lider de audiență și s-a situat în topul preferințelor telespectatorilor. Conform...

Evenimente3 zile ago

Decernarea Premiilor Oscar, în premieră, LIVE pe VOYO!

Pentru prima dată, decernarea Premiilor Academiei Americane de Film va ajunge la publicul din România prin intermediul platformei VOYO. Actorii...

Grila de programe3 zile ago

Grila de programe și recomandările lunii Mai 2021 pentru postul TV DIVA

APROAPE PARADIS (Luni, de la 21:00, două episoade, din 24 mai): Urmăriți un nou serial cu acțiune complexă, într-un decor...

Emisiuni3 zile ago

Un concurent vine în Imperiul Leilor și arată că nimic nu este imposibil!

Săptămâna aceasta, la Imperiul Leilor, vedem că există oameni cu puteri incredibile, care nu doar că nu se plâng de...

Reality Show3 zile ago

Următorul Șef sub acoperire este proprietarul unui lanț important de cafenele!

În seara aceasta, de la 21:30, urmărim un nou episod al reality-show-ului Șef sub acoperire, care îl are în prim...

Seriale3 zile ago

Daniel Nuţă se alătură distribuţiei serialului Adela, de la Antena 1

Un nou personaj se alătură distribuţiei serialului Adela, difuzat în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1. În curând,...

Analize3 zile ago

AUDIENTE TV: Show-ul #unusiunu, din nou lider. Florin Călinescu: ”E o împletire între pericolul vieții și frumusețea ei”

A început o nouă săptămână, iar seara de luni a adus încă o ediție în care talentul a fost la...

UTILE3 zile ago

Intrebari si raspunsuri pentru o epilare de top

In ceea ce priveste indepartarea parului, intrebarile pe care si le pun femeile si barbatii sunt intotdeauna multe si raman...

Muzica4 zile ago

Cel mai recent single INNA – ”Flashbacks” ocupă locul 1 pe radio în România

             ”Flashbacks”, cel mai recent single al INNEI se bucură de ascensiune în topurile muzicale din lume. Piesa ocupă locul...

UTILE4 zile ago

Ce este planul de nastere

Marea intalnire cu bebelusul – iata un moment pe care orice mama il asteapta cu teama si nerabdare deopotriva. Cum...

UTILE4 zile ago

Descoperă selecția de tratamente păr care te ajută să ai un păr lung și sănătos

Când părul tău începe să aibă propria personalitate și nu vrea de niciun fel să se mai așeze, atunci apar...

Analize4 zile ago

AUDIENTE TV KANAL D, lider două zile la rând! Mellina eliminată de la Survivor (cifre detaliate)

Mellina a fost eliminată de la “Survivor România”. Votul publicului a fost decisiv și aseară, când peste 2,5 miloane de...

PREMIILE RADAR DE MEDIA4 zile ago

PREMIILE RADAR DE MEDIA REVIN ȘI ÎN 2021! (galerie foto extra)

PREMIILE RADAR DE MEDIA reprezintă singura competiţie online din România unde publicul cititor alege câştigătorii prin vot direct, la vedere, în...

Analize4 zile ago

AUDIENȚE TV Emisiunea România, te iubesc!, lider absolut

Ancheta Paulei Herlo „Pandemia paralelă” despre cei care au făcut afaceri de miliaone de euro în pandemie, în timp ce...

Program TV4 zile ago

Program TV pentru TVR 2 în perioada 12 – 18 Aprilie 2021

RADAR DE MEDIA vă prezintă programul TV + recomandări pentru postul TVR 2 în perioada 12 – 18 Aprilie 2021....

Reality Show4 zile ago

Chef Bontea şi-a adjudecat aseară o nouă amuletă. Andrei Păunescu şi Maria Măgirescu, invitaţi speciali diseară la Chefi la cuţite

Cea mai nouă ediţie Chefi la cuţite, difuzată aseară, la Antena 1, a pus în joc o amuletă prețioasă: câștigătorul...

UTILE4 zile ago

Curatenia de primavara este benefica!

Primavara se da marele reset cand lumea revine la viata si toti incep sa se bucure mai mult de viata....

UTILE5 zile ago

Cum vă puteți păstra sănătatea ochilor în era dispozitivelor digitale

Vederea încețoșată este un simptom care poate să apară la ambii ochi, ca semn de îmbătrânire sau necesitate a corectării...

Reality Show5 zile ago

Un fost campion MMA și un preot vin să gătească la Chefi la Cuțite

Editia de duminica aceasta va pune în joc o amuletă puternică, iar chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu vor avea de...

Talk Show6 zile ago

Cozmin Gușă, invitatul de marți, 13 aprilie, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Cozmin Gușă, politician, jurnalist, personalitate foarte activă pe scena publică romanească, este invitatul ediției de marți, 13 aprilie, al emisiunii...

Reportaj6 zile ago

Bolnavi de lăcomie – o anchetă realizată de Paula Herlo la România, te iubesc!

Anul 2020 a venit cu restricții, schimbări și foarte multă suferință. Însă, în plină pandemie, pentru unii a fost doar...

Emisiuni6 zile ago

Singurul artist român premiat de președintele american Barack Obama vine la Marina Almășan

Emisiunea „Femei de 10, bărbați de 10” are un invitat special! Sâmbătă, 10 aprilie, de la ora 15:00  îl vom...

Premieră TV6 zile ago

Serialul cu încasări de 3,9 miliarde de dolari pe an – de luni, la TVR1!

Unul dintre cele mai apreciate seriale de comedie, cu un palmares impresionant şi care l-a transformat pe protagonist în cel...

Emisiuni7 zile ago

Horia Brenciu este următorul invitat la „Rețeaua de idoli” pe TVR 2

            E suficient să spui „Robingo”, urmat de emisiunile „Tip Top Minitop”, „Kiki Riki Miki” și să adaugi HB Orchestra,...

Emisiuni7 zile ago

Sâmbăta aceasta călătorim cu ”ROventura” la Cerna, loc de poveste și de povestit

            Sâmbătă, de la ora 15:00, la Kanal D, ”ROventura” ne poartă pașii în Oltenia de sub Munte, cunoscută drept...

AUDIENȚE TV7 zile ago

AUDIENŢE TV: Aproape 3 milioane de telespectatori au urmărit aseară Survivor România

            Ediție plină de adrenalină aseară, la „Survivor România”. Războinicii și Faimoșii au luptat pe traseul spectaculos din Republica Dominicană,...

AUDIENȚE TV7 zile ago

AUDIENŢE TV: Românii s-au binedispus cu Las Fierbinți! Serialul, lider de audiență!

            Românii nu ratează porția de comedie din Las Fierbinți, iar serialul continuă să conducă audiențele în fiecare săptămână. Aseară,...

Emisiuni7 zile ago

Radu Almăşan – Bosquito, invitat special la Te cunosc de undeva!

            Maratonul transformărilor continuă, în această sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1, cu o petrecere latino în toată...

saboti medicali maribon saboti medicali maribon
UTILE7 zile ago

Menține sănătatea picioarelor cu saboți medicali de la Maribon

Senzația de picioare obosite de zi cu zi poate fi ameliorată de încălțămintea pe care o porți. În orice domeniu...

Life Styleo săptămână ago

Reimprospatati-va locuinta cu noile arome Eyfel de 120 ml!

Atmosfera de primavara ne-a incalzit sufletele si ne ofera zilnic o stare tot mai productiva. Iar odata cu curatenia generala...

Program TVo săptămână ago

Programul PRO TV pentru săptămâna 12 – 18 Aprilie 2021

RADAR DE MEDIA vă prezintă programul TV + recomandările pentru postul PRO TV în perioada 12 – 18 Aprilie 2021....

Program TVo săptămână ago

Programul KANAL D pentru săptămâna 12 – 18 Aprilie 2021

RADAR DE MEDIA vă prezintă programul TV + recomandări pentru postul KANAL D în perioada 12 – 18 Aprilie 2021.  ...

Emisiunio săptămână ago

Supernanny, sfaturi pentru părinții care vor să îmbunătăţească relația dintre frați

          Sâmbătă, la Prima TV, de la ora 20.00, Supernanny este în acțiune. Părinții vor afla cum să abordeze o...

AUDIENȚE TVo săptămână ago

AUDIENŢE TV: Cea de-a opta ediție iUmor, lider de audiență

Cea de-a opta ediţie a celui mai nou sezon iUmor, difuzată miercuri seara, între orele 20.29 – 22.47, la Antena...

Emisiunio săptămână ago

Devino şi mai #creativ cu noul sezon care debutează la TVR 1, din 9 aprilie

            Vineri seara, de la ora 23.00, la TVR 1, în sezonul 8 al emisiunii „#creativ”, vom întâlni tineri remarcabili...

AUDIENȚE TVo săptămână ago

Kanal D, pe primul loc in Prime Time, in primele trei luni ale lui 2021, cu o cota de piata de 20% pe National

Kanal D, pe primul loc in Prime Time, in primele trei luni ale lui 2021, cu o cota de piata...

Emisiunio săptămână ago

Șoferul de autobuz Radu Carbon merge în finala iUmor, sezonul 10

Radu Carbon, pe numele său real Radu Vieru, este un șofer de autobuz cu toate glumele la el, astfel că...

Analizeo săptămână ago

Cei cinci lei din Imperiul Leilor au investit aproape o jumătate de milion de euro! Show-ul a fost lider de audiență.

Miercuri seară, cei cinci lei din Imperiul Leilor au investit aproape o jumătate de milion de euro! Show-ul a fost...

IN Trending

# EXMARKETPLACE - GOOGLE CERTIFIED PUBLISHING PARTNER - info@exmarketplace.com; +971 56 626 6430 google.com, pub-9021387890731428, RESELLER, f08c47fec0942fa0 yahoo.com, 1881359, RESELLER #Gemini advertising.com, 28919, RESELLER, e1a5b5b6e3255540 #VerizonD appnexus.com, 3292, RESELLER #VerizonD appnexus.com, 1356, RESELLER, f5ab79cb980f11d1 #VerizonD EMXDGT.com, 1291, RESELLER, 1e1d41537f7cad7f #VerizonD indexexchange.com, 183965, RESELLER, 50b1c356f2c5c8fc #VerizonD openx.com, 540236670, RESELLER, 6a698e2ec38604c6 #VerizonD openx.com, 537143344, RESELLER, 6a698e2ec38604c6 #VerizonD pubmatic.com, 156458, RESELLER, 5d62403b186f2ace #VerizonD pubmatic.com, 156325, RESELLER, 5d62403b186f2ace #VerizonD pubmatic.com, 156674, RESELLER, 5d62403b186f2ace #VerizonD contextweb.com, 561707, RESELLER, 89ff185a4c4e857c #VerizonD rubiconproject.com, 18222, RESELLER, 0bfd66d529a55807 #VerizonD appnexus.com, 11665, RESELLER #VerizonD yahoo.com, 58148, RESELLER, e1a5b5b6e3255540 #VerizonV aol.com, 58148, RESELLER, e1a5b5b6e3255540 #VerizonV appnexus.com, 1868, RESELLER #VerizonV appnexus.com, 1356, RESELLER, f5ab79cb980f11d1 #VerizonV EMXDGT.com, 273, RESELLER, 1e1d41537f7cad7f #VerizonV indexexchange.com, 184110, RESELLER, 50b1c356f2c5c8fc #VerizonV openx.com, 537125356, RESELLER, 6a698e2ec38604c6 #VerizonV openx.com, 539129292, RESELLER, 6a698e2ec38604c6 #VerizonV openx.com, 539088779, RESELLER, 6a698e2ec38604c6 #VerizonV pubmatic.com, 158430, RESELLER, 5d62403b186f2ace #VerizonV pubmatic.com, 160042, RESELLER, 5d62403b186f2ace #VerizonV pubmatic.com, 160048, RESELLER, 5d62403b186f2ace #VerizonV pubmatic.com, 155967, RESELLER, 5d62403b186f2ace #VerizonV pubmatic.com, 133799, RESELLER, 5d62403b186f2ace #VerizonV contextweb.com, 558299, RESELLER, 89ff185a4c4e857c #VerizonV rubiconproject.com, 13132, RESELLER, 0bfd66d529a55807 #VerizonV rubiconproject.com, 17250, RESELLER, 0bfd66d529a55807 #VerizonV xad.com, 240, RESELLER, 81cbf0a75a5e0e9a #VerizonV indexexchange.com, 184349, RESELLER, 50b1c356f2c5c8fc #VerizonV indexexchange.com, 183875, RESELLER, 50b1c356f2c5c8fc #VerizonV indexexchange.com, 184626, RESELLER, 50b1c356f2c5c8fc #VerizonV appnexus.com, 11664, RESELLER #VerizonV contextweb.com, 562258, RESELLER, 89ff185a4c4e857c #VerizonV indexexchange.com, 189200, RESELLER, 50b1c356f2c5c8fc #Index indexexchange.com, 192256, RESELLER #Index pubmatic.com, 158214, RESELLER, 5d62403b186f2ace #PubMatic pubmatic.com, 158883, RESELLER, 5d62403b186f2ace #PubMatic appnexus.com, 10970, RESELLER, f5ab79cb980f11d1 #Xandr spotxchange.com, 263601, RESELLER, 7842df1d2fe2db34 #spotx spotx.tv, 263601, RESELLER, 7842df1d2fe2db34 #spotx sovrn.com, 270680, RESELLER, fafdf38b16bf6b2b #sovrn lijit.com, 270680, RESELLER, fafdf38b16bf6b2b #sovrn lijit.com, 270680-eb, RESELLER, fafdf38b16bf6b2b #sovrn appnexus.com, 1360, RESELLER, f5ab79cb980f11d1 #sovrn gumgum.com, 11645, RESELLER, ffdef49475d318a9 #sovrn openx.com, 538959099, RESELLER, 6a698e2ec38604c6 #sovrn openx.com, 539924617, RESELLER, 6a698e2ec38604c6 #sovrn pubmatic.com, 137711, RESELLER, 5d62403b186f2ace #sovrn pubmatic.com, 156212, RESELLER, 5d62403b186f2ace #sovrn pubmatic.com, 156700, RESELLER, 5d62403b186f2ace #sovrn rubiconproject.com, 17960, RESELLER, 0bfd66d529a55807 #sovrn rhythmone.com, 1923001931, RESELLER,a670c89d4a324e47 #rhythmone video.unrulymedia.com, 1923001931, RESELLER #unruly aps.amazon.com, cf78b987-05be-4f10-bde4-2e3308b639ce, DIRECT #amazon pubmatic.com, 157150, RESELLER, 5d62403b186f2ace #amazon pubmatic.com, 160006, RESELLER, 5d62403b186f2ace #amazon openx.com, 540191398, RESELLER, 6a698e2ec38604c6 #amazon rubiconproject.com, 18020,RESELLER, 0bfd66d529a55807 #amazon appnexus.com, 1908, RESELLER, f5ab79cb980f11d1 #amazon appnexus.com, 3663, RESELLER, f5ab79cb980f11d1 #amazon adtech.com, 12068, RESELLER, e1a5b5b6e3255540 #amazon districtm.io, 100962, RESELLER, 3fd707be9c4527c3 #amazon rhythmone.com, 1654642120, RESELLER, a670c89d4a324e47 #amazon ad-generation.jp, 12474, RESELLER #amazon yahoo.com, 55029, RESELLER, e1a5b5b6e3255540 #amazon indexexchange.com, 192410, RESELLER, 50b1c356f2c5c8fc #amazon smartadserver.com, 3138, RESELLER #smart contextweb.com, 560288, RESELLER, 89ff185a4c4e857c #smart pubmatic.com, 156439, RESELLER #smart pubmatic.com, 154037, RESELLER #smart rubiconproject.com, 16114, RESELLER, 0bfd66d529a55807 #smart openx.com, 537149888, RESELLER, 6a698e2ec38604c6 #smart appnexus.com, 3703, RESELLER, f5ab79cb980f11d1 #smart districtm.io, 101760, RESELLER, 3fd707be9c4527c3 #smart loopme.com, s-2411, RESELLER, 6c8d5f95897a5a3b #smart loopme.com, 5679, RESELLER, 6c8d5f95897a5a3b #smart xad.com, 958, RESELLER, 81cbf0a75a5e0e9a #smart improvedigital.com, 1503, RESELLER #improve improvedigital.com, 1842, RESELLER #improve smartadserver.com, 1827, RESELLER #sublime improvedigital.com, 335, RESELLER #sublime appnexus.com, 3538, RESELLER #sublime appnexus.com, 3539, RESELLER #sublime appnexus.com, 3540, RESELLER #sublime appnexus.com, 11988, RESELLER #sublime vdopia.com, 14913, RESELLER, 49a66ce31a704197 #Chocolate chocolateplatform.com, 14913, RESELLER, 49a66ce31a704197 #Chocolate rubiconproject.com, 22390, RESELLER, 0bfd66d529a55807 #Rubicon rubiconproject.com, 22388, RESELLER, 0bfd66d529a55807 #Rubicon adyoulike.com, 660a4ec82056cc3d110c021ac670f9ed, RESELLER #Adyoulike appnexus.com, 9733, RESELLER #Adyoulike rubiconproject.com, 20736, RESELLER, 0bfd66d529a55807 #Adyoulike openx.com, 541048855, RESELLER, 6a698e2ec38604c6 #OpenX advertising.com, 3679, RESELLER #VerizonVideo advertising.com, 5831, RESELLER #VerizonVideo advertising.com, 8044, RESELLER #VerizonVideo advertising.com, 8022, RESELLER #VerizonVideo smaato.com, 1100047117, RESELLER, 07bcf65f187117b4 #smaato smaato.com, 1100004890, RESELLER, 07bcf65f187117b4 #smaato adcolony.com, 496220845654deec, RESELLER, 1ad675c9de6b5176 #smaato admanmedia.com, 552, RESELLER #smaato appnexus.com, 1752, RESELLER, f5ab79cb980f11d1 #smaato appnexus.com, 4052, RESELLER #smaato appnexus.com, 8790, RESELLER, f5ab79cb980f11d1 #smaato bidmachine.io, 36, RESELLER #smaato bidmachine.io, 60, RESELLER #smaato bidmachine.io, 74, RESELLER #smaato bidmachine.io, 77, RESELLER #smaato blis.com, 86, RESELLER, 61453ae19a4b73f4 #smaato contextweb.com, 558622, RESELLER, 89ff185a4c4e857c #smaato engagebdr.com, 16, RESELLER #smaato gammassp.com, 1516331892, RESELLER, 31ac53fec2772a83 #smaato indexexchange.com, 183920, RESELLER, 50b1c356f2c5c8fc #smaato indexexchange.com, 184270, RESELLER, 50b1c356f2c5c8fc #smaato inmobi.com, 55049d2e109d4ac1820ca1432dda4e13, RESELLER, 83e75a7ae333ca9d #smaato mobilefuse.com, 2281, RESELLER #smaato openx.com, 540421297, RESELLER, 6a698e2ec38604c6 #smaato pokkt.com, 5886, RESELLER, c45702d9311e25fd #smaato pubmatic.com, 156177, RESELLER, 5d62403b186f2ace #smaato pubmatic.com, 156389, RESELLER, 5d62403b186f2ace #smaato pubmatic.com, 156424, RESELLER, 5d62403b186f2ace #smaato pubmatic.com, 156425, RESELLER, 5d62403b186f2ace #smaato pubnative.net, 1004796, RESELLER, d641df8625486a7b #smaato pubnative.net, 1007194, RESELLER, d641df8625486a7b #smaato rhythmone.com, 4201299756, RESELLER, a670c89d4a324e47 #smaato smartadserver.com, 3117, RESELLER #smaato startapp.com, smt, RESELLER #smaato xad.com, 241, RESELLER, 81cbf0a75a5e0e9a #smaato # ExMarketPlace - end