Connect with us

ALL MEDIA

Vineri 21 Ianuarie si Sambata 22 Ianuarie, mult indragitul artist Mihai Constantinescu isi va lansa colectia de albume “Parte din viata mea”.

Mihai Constantinescu, idolul tuturor generatilor, cel care a incantat copilaria a milioane de oameni, revine in forta cu un eveniment cu totul deosebit.
Aceasta colectie de albume intitulata “Parte din viata mea”, va fi lansata in cadrul unui dublu eveniment organizat de Casa de productie Ovo Music:

* Vineri 21 Ianuarie, orele 18:00 la Galeria Real Vitan si
* Sambata 22 Ianuarie, orele 14:00, la Galeria Comerciala Carrefour Orhideea.

Published

on

 

Mihai Constantinescu, idolul tuturor generatilor, cel care a incantat copilaria a milioane de oameni, revine in forta cu un eveniment cu totul deosebit.

Cu siguranta ne amintim cu totii de frumoasa perioada a inocentei copilarii in care fredonam “O lume minunata” alaturi de Mihai, sau artistul ne spunea “Iubiti si cainii vagabonzi”.

Artistul isi va bucura fanii de toate varstele cu  un nou produs muzical, care consta intr-o colectie de 4 albume, pe fiecare dintre ele regasindu-se cate 18 melodii, impartite pe decade: 1970-1980,19 80-1990,1990-2000 si cele mai recente 2000-2010.

Daca este intrebat care dintre albume este mai bun, recent intr-o emisiune tv artistul a declarat ca nici nu stie care este mai bun, subliniind astfel valoarea fiecaruia dintre discuri.

Aceasta colectie de albume intitulata “Parte din viata mea”, va fi lansata in cadrul unui dublu eveniment organizat de Casa de productie Ovo Music, cei care i-au produs si aceasta colectie:

  • Vineri 21 Ianuarie, orele 18:00 la Galeria Real Vitan si
  • Sambata 22 Ianuarie, orele 14:00, la Galeria Comerciala Carrefour Orhideea.

Cei care vor fi prezenti vor avea sa se bucure de un recital sustinut de artist, recital urmat si de o sesiune de autografe.

Iubiti-ne ca suntem flori – Mihai Constantinescu

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALL MEDIA

GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA va fi transmisa in direct, joi, ora 21!

Published

on

 

Cel mai mare evenimt media al anului, Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018 va avea loc, joi, 22 noiembrie, in direct de la ora 21. Transmisia se poate vedea live pe radardemedia.ro, Youtube si Facebook.

Se vor acorda premiile votate de catre publicul cititor dar si o serie de premii speciale. 

Ne vedem joi!

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018: Voteaza-ti aici favoritii! Cand va avea loc Gala?

Published

on

 

Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018, va avea loc, joi 22 noiembrie, la Ambasad’Or Events.

Ceremonia de decernare a trofeelor va fi transmisa in direct incepand cu ora 20:45. Transmisiunea se vede live pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Votarea pentru desemnarea castigatorilor se inchide in data de 12 noiembrie, pana atunci puteti sa va votati favoritii aici:

 

STOP VOT!

Castigatorii vor fi anuntati pe 22 noiembrie, ora 21, in direct pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Regulament si calendar competitie, aici!

GDPR: Prin exprimarea optiunii de vot, radardemedia.ro nu colecteaza date cu caracter personal! Regulament si calendar competitie, aici!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Postul de radio Digi FM a aniversat 3 ani de existenta!

Published

on

Foto Credit: DIGI
 

Ca în fiecare an, de la prima emisie și până acum, echipa matinalului Digi FM, adică Bogdan Miu, Cătălin Striblea, Beatrice Ghiciov și Bogdan Ciuclaru a primit, la aniversarea a 3 ani, vizită binecunoscutului artist: SMILEY.

Păstrând obiceiul, acesta a adus un tort după chipul și asemănarea radioului cu cea mai mare acoperire privată din România, promițând din nou, că o să vină și la aniversarea de 4 ani.

Baloane, artificii, știri cu vești aniversare, cadouri pentru ascultători, super prăjituri și muzică, așa cum numai la Digi FM se poate auzi. Într-o atmosfera de petrecere, întreaga echipă, alături de toți colegii din trust, s-a bucurat de cadourile primite și de prezența lui Smiley, care s-a simțit fix ca „Acasă”. Mai mult decât atât, după ce au ieșit din matinal, Cătălin Striblea și Andrei Maria aka Smiley, au realizat împreună încă o ediție de succes a emisiunii „Oameni de Colecție”.

La 3 ani de la lansare, Digi FM își propune să păstreze tonul prietenos pe care l-a menținut în toată această perioada, să nu întârzie niciodată cu știrile din 30 în 30 de minute și să fie mereu acolo unde contează pentru „Ca să știi.”

Mulțumim tare, Smiley și LA MULȚI ANI, DIGI FM!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending