Connect with us

A-Z NEWS

Vineri 21 Ianuarie si Sambata 22 Ianuarie, mult indragitul artist Mihai Constantinescu isi va lansa colectia de albume „Parte din viata mea”.

Mihai Constantinescu, idolul tuturor generatilor, cel care a incantat copilaria a milioane de oameni, revine in forta cu un eveniment cu totul deosebit.
Aceasta colectie de albume intitulata „Parte din viata mea”, va fi lansata in cadrul unui dublu eveniment organizat de Casa de productie Ovo Music:

* Vineri 21 Ianuarie, orele 18:00 la Galeria Real Vitan si
* Sambata 22 Ianuarie, orele 14:00, la Galeria Comerciala Carrefour Orhideea.

Published

on

Mihai Constantinescu, idolul tuturor generatilor, cel care a incantat copilaria a milioane de oameni, revine in forta cu un eveniment cu totul deosebit.

Cu siguranta ne amintim cu totii de frumoasa perioada a inocentei copilarii in care fredonam „O lume minunata” alaturi de Mihai, sau artistul ne spunea „Iubiti si cainii vagabonzi”.

Artistul isi va bucura fanii de toate varstele cu  un nou produs muzical, care consta intr-o colectie de 4 albume, pe fiecare dintre ele regasindu-se cate 18 melodii, impartite pe decade: 1970-1980,19 80-1990,1990-2000 si cele mai recente 2000-2010.

Daca este intrebat care dintre albume este mai bun, recent intr-o emisiune tv artistul a declarat ca nici nu stie care este mai bun, subliniind astfel valoarea fiecaruia dintre discuri.

Aceasta colectie de albume intitulata „Parte din viata mea”, va fi lansata in cadrul unui dublu eveniment organizat de Casa de productie Ovo Music, cei care i-au produs si aceasta colectie:

  • Vineri 21 Ianuarie, orele 18:00 la Galeria Real Vitan si
  • Sambata 22 Ianuarie, orele 14:00, la Galeria Comerciala Carrefour Orhideea.

Cei care vor fi prezenti vor avea sa se bucure de un recital sustinut de artist, recital urmat si de o sesiune de autografe.

Iubiti-ne ca suntem flori – Mihai Constantinescu

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending