Connect with us

Televiziune

Vineri seară, Marius Moga își va completa echipa de la Vocea României

Published

on

Mai este doar un singur loc disponibil în echipa lui Marius Moga, iar vinerea aceasta vom vedea cine este norocosul care va completa echipa.

Fiecare seară de vineri înseamnă o nouă șansă pentru concurenții de la Vocea României. Drumul lor către o carieră muzicală începe aici și este ghidat de cei mai buni antrenori: Loredana, Marius Moga, Smiley și Tudor Chirilă.

Unii concurenții au decis cu ce antrenor vor să meargă mai departe, alții au fost aleși de către aceștia. Unii au ales magia Loredanei, alții au ales veselia lui Smiley sau călătoria alături de Tudor, însă Marius Moga i-a cucerit prin realism.

Pentru Moga audițiile pe nevăzute au fost o surpriză și o gură de aer proaspăt. Multe voci minunate au ajuns în echipa lui și chiar unele la care nu s-ar fi gândit niciodată. Rock, pop sau muzica populară l-au făcut pe Marius să întoarcă scaunul și să lupte pentru concurenți.

Cei care fac parte din echipa lui Marius Moga sunt: Alexandra Bărăceanu, Ioan Bîgea, Alexandru Burghez, Florentina Mihai, Radu Mitrea, Eliza Manda, Diana Bucșă, Alexandra Dimitriu, Alina Dogaru, Florian Rus, Maria Constantin, Velle Marina și Brigitta Balogh.

marius moga vocea romaniei

Alexandra Bărăceanu are 19 ani și a intrat prima pe listă la Școala de Muzică. A cântat în corul școlii și a primit multe premii pentru asta, însă momentul cel mai important din cariera ei muzicală a fost atunci când a fost acceptată să cânte la vioară într-o orchestră germană. I s-a spus de multe ori că seamănă cu Alicia Keys și își dorește ca Vocea României să o apropie cât mai mult de îndeplinirea visului ei: să fie auzită de cât mai mulți oameni.

La numai 20 de ani, Ioan Bîgea, este cu adevărat un personaj care stârnește interesul și emană mister în jurul lui. Toată viața a trăit într-o lume presărată cu dogme religioase. A studiat pianul, a luat lecții de canto când era copil și a cântat, de asemenea, în corul bisericii. Apariția sa însă este cu totul spectaculoasă, atitudinea rock și cool, dar și personalitatea vocii lui impresionează de la prima vedere.

Alexandru Burghez are 20 de ani și este student la Facultatea de Muzică din București. Știe să cânte la pian și chitară iar pasiunea lui pentru muzică a reușit să îl convingă și pe tatăl lui să studieze chitara la facultate alături de el. A participat la Vocea României și anul trecut, însă nu a reușit să întoarcă niciun scaun. Anul acesta, cu un bagaj mai bogat de experiență este determinat să ajungă cât mai departe.

Florentina Mihai are 22 de ani, este din București și studiază Medicina Dentară. Viața ei se împarte între cele două pasiuni: muzica și medicina. Nu ar putea niciodată să le separe, deoarece ambele îi sunt foarte aproape de suflet. Din punct de vedere artistic este foarte curioasă să vadă ce îi rezervă viitorul și are încredere că Vocea României este acea surpriză pe care o aștepta.

Radu Mitrea are 21 de ani, este din București și studiază Știintele Economice. A început să cânte la 16 ani pentru prietenii săi, în curtea școlii. A luat lecții de canto și a primit prima sa chitară de la tatăl lui. A cântat împreună cu fratele său într-o trupă de folk și a câștigat multe premii. Suflet romantic, el compune o melodie de fiecare dată când trece printr-o despărțire.

Eliza Manda cântă de când era mică si a absolvit liceul Dinu Lipatti din București, după care a devenit studentă a Academiei de Muzică la secția de pedagogie muzicală. Vocea României reprezintă pentru ea ocazia perfecta de a arăta publicului toate calitățile sale muzicale.

Diana Bucșă are 27 de ani și este directoare de marketing la compania de suplimente nutritive a soțului ei. Natura jobului a fost un plus pentru stilul de viață al Dianei – merge în fiecare zi la sală și este de părere că o femeie trebuie să arate bine tot timpul. Muzica face parte din viața ei și până acum și-a încântat prietenii cu vocea, însă acum speră să încânte o țară întreagă.

Alexandra Dimitriu a debutat în muzică la numai 6 ani în Tip Top Minitop, iar de atunci a încercat să se axeze din ce în ce mai mult pe această latură și să se perfecționeze. A colaborat cu nume mari din industria muzicală din România precum: Pacha Man, Camuflaj, Vescan, J. Yolo și mulți alții.

Alina Dogaru vine dintr-un domeniu total diferit de muzică, și anume business. Nu a studiat muzica niciodată și a început să cânte de patru ani. Familia ei locuiește în Italia, însă ea vrut să vină în România pentru a începe o carieră în muzică. A învățat să cânte de la colegii ei de trupă, care au studii muzicale și este de părere că pe scenă trebuie să fii un artist complet care are o voce bună, dansează, are atitudine pozitivă și carismă.

Florian Rus are 25 de ani și este fiul cântărețului Mircea Rusu. Când era mic, dădea concerte în balcon și teroriza toți vecinii. A fost autodidact în ceea ce privește muzica, mergând pe ideea conform căreia emoțiile și mesajele transmise de muzică sunt mai importante decât teoria pe care o înveți în școală.  Astfel, a învățat singur să cânte la pian și chitară. A avut un duet cu Alexandra Ungureanu la o piesă pe care a compus-o el. În 2004 a participat la o tabără de compus muzică, organizată de Marius Moga. Cariera lui muzicală se află în plină ascensiune iar Vocea României este o nouă treaptă pe care trebuie să o urce.

Maria Constantin este o apariție în adevăratul sens al cuvântului. Și-a început cariera în muzică de la vârsta de 7 ani, când a început să studieze pianul, după care a continuat cu flautul și a reușit să câștige numeroase competiții muzicale din țară. Provine dintr-o familie mare de muzicieni. După liceu a început să cânte în aceeași formație cu tatăl ei și face acest lucru de nouă ani. Cântă în mare parte muzică populară, însă vocea ei poate fi ușor modelată și pe alte genuri muzicale.

Povestea Marinei Velle în muzică începe cu ceva timp în urmă când a colaborat cu un celebru producător muzical timp de un an. A fost invitată să cânte în multe emisiuni TV și a cântat pe yacht-ul lui Mike Tyson când a venit în România. A participat și anul trecut la Vocea României și a fost selectată să intre în audițiile pe nevăzute însă din motive personale nu a mai putut participa. Anul acesta s-a întors să recucerească scena.

Brigitta Balogh cânta în copacul din fața blocului când era mică, deoarece niciunul dintre copiii de acolo nu era de vârsta ei. Petrecea foarte mult timp singură, iar muzica a fost cea care i-a ținut companie. A cântat cu Sistem și a făcut parte din echipa Hahaha Production timp de 3 ani. În acea perioadă Brigitta a lansat o piesă cu Snopp Dogg, însă nu a reușit să îl întâlnească niciodată. A venit la Vocea României pentru un nou început. Poate cu cele mai mari șanse de a câștiga acest concurs!

Facebook Comments Box

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending