Connect with us

Emisiuni

Vineri şi sâmbătă, de ziua Antenei 1, se decid finaliştii celui de-al patrulea sezon „X Factor”

Published

on

Pe 29 noiembrie Antena 1 aniversează 21 de ani de la prima emisie, 21 de ani de super divertisment, 21 de ani în care a fost mereu aproape de telespectatorii săi şi le-a vorbit despre ce înseamnă să vrei mai mult, să lupţi pentru a-ţi atinge idealurile şi pentru a fi mereu la înălţime.  Sub sloganul „Vrei mai mult”, Antena 1 deschide spectacolul bucuriei cu două seri speciale de bootcamp „X Factor”, vineri şi sâmbătă, de la 20:30.

Despre această etapă a concursului, ultima înainte de galele live, unul dintre prezentatorii super show-ului, Răzvan Simion povesteşte: „Ce se va întâmpla în aceste zile pe această scenă nu are termen de comparaţie. Este pentru prima oară în Romania când se întâmplă aşa ceva, intr-un concurs de gen. Urmează poate cea mai importantă probă din <<X Factor>>”.

Vineri seara, Horia Brenciu îşi definitivează echipa, „14-20 de ani”, în etapa „Scaunelor”. “Destinul a vrut să fiu mentorul grupei celor de sub 20 de ani. Sunt 14 concurenţi extraordinari. Abia aştept să le devin antrenor cu normă întreagă. Lucrul acesta se va întâmpla de-abia în galele finale din decembrie. Deocamdată, în etapa asta, tot ei îşi vor alege piesele, aşa cum au făcut-o şi la audiţii şi vor încerca să mă convingă că merită să ocupe cele 6 scaune. Şi cum cei mai tineri au şi cea mai mare densitate de emoţie, etapa asta eliminatorie va fi destul de dramatică. Pentru fiecare despărţire am slăbit mai bine de un kilogram. Imaginaţi-vă că aţi fi pe Titanic, că aveţi o familie care numără 14 membri şi că singura barcă de salvare existentă are doar 6 locuri. M-aţi înţeles?! Niciodată n-am luat decizii mai grele”, a mărturisit showmanul de la „X Factor”.

x factor colaj radar de media

Seara magică va continua cu „Grupurile”, care anul acesta i-au fost atribuite, pentru a doua oară în concurs, divei Delia Matache. “Am început cu “Grupuri”, în 2012, chiar primul meu an la “X Factor”, am continuat cu “Peste 20 de ani”, categoria alături de care am şi câştigat anul trecut marele trofeu, iar acum experienţa mea şi-a spus cuvântul şi producătorii au decis să îmi atribuie din nou “Grupurile”. E multă muncă, dar nu mă plâng. Ştiu din proprie experienţă că atunci când munceşti mult şi pui suflet, succesul vine şi el, garantat.” Jurata va avea de luat cele mai dificile decizii, păstrându-şi pentru cea de-a doua etapă a bootcampului, “Duelurile”, şase dintre cele mai bune grupuri.

Rock-starul Bănică îşi ia în primire cei 14 concurenţi din echipa sa, „Peste 20 de ani”, tot vineri, pentru ca deznodământul etapei „Scaunelor” să fie aflat sâmbătă seara. „Am nişte concurenţi foarte talentaţi, cu posibilităţi mari de a câştiga <<X Factor>>.  Am mare încredere în ei şi îmi doresc ca şi publicul telespectator să-i placă şi să-i voteze. Urmăriţi emisiunea şi veţi descoperi nişte oameni pe care vreau să-i pun în valoare cu tot ce au mai bun. Asta e rolul meu în această emisiune.” Tot sâmbătă, telespectatorii vor putea urmări şi etapa „Duelurilor”, când cei şase concurenţi din fiecare grupă vor trece prin ultima probă înainte de galele live. În această etapă, vor exista câte trei dueluri pentru fiecare categorie, mentorul fiind şi de această dată cel care va lua decizia finală. La finalul acestei etape, vor primi paşaport direct către galele live ale show-ului nouă norocoşi, câte trei din fiecare categorie.

auditii X Factor4
Foto Credit: Antena 1

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending