Connect with us

BAZAR

Vino, fotografiaza si castiga premii Think Tank Photo la Red Bull MoonTimeBike

Avatar

Published

on

Esti fotograf si adori fotografia de actiune? Atunci Red Bull MoonTimeBike este locul in care trebuie sa te afli sambata, 19 octombrie.

Incepand cu ora 18.30, 150 dintre cei mai buni rideri de Mountain Bike Cross Country din Romania vor lua startul in singura competitie de gen, in Parcul Tineretului, intrarea dinspre Gheorghe Sincai.

Diferenta de nivel de aproximativ 700 de metri, dar si urcarile si coborarile abrupte de pe iarba, pietris sau scari vor face deliciul fotografilor.

Pentru ca este o competitie pentru profesionisti si premiile concursului foto sunt pe masura. Think Tank Photo premiaza cele mai tari fotografii, insa pentru a te numara printre cei trei castigatori trebuie sa primesti votul juriului format din Mihai Stetcu (fotograf Red Bull Photofiles), Cristian Vasile (www.igu.ro) si Cristian Preda (fotojurnalist sportiv la Gazeta Sporturilor), dar si sa-ti convingi prietenii sa-ti voteze fotografiile cu un “Like”.
Locul 1 va fi recompensat cu un rucsac Sling-O-Matic 30, primul rucsac foto care poate fi mutat de pe un umar pe celalalt foarte rapid, cu adaptare “automata”. Premiul este in valoare de 850 RON.
Locul 2 va primi un Modular Skin Set V2.0, care include un toc Skin 50 V2.0, un toc Skin 75 Pop Down V2.0, un toc Skin Strobe V2.0, un toc Skin Body Bag, toate intr-o gentuta organizer Large Travel Pouch. Premiul este in valoare de 650 RON.

Locul 3 va fi rasplatit cu un Retrospective Lens Changer 2 Pinestone, o geanta de umar din material textil destinata accesului rapid si facil la obiective (inclusiv pentru schimbarea rapida a acestora). Premiul este in valoare de 470 RON.

Ce trebuie sa faci sa participi la concursul foto Red Bull MoonTimeBike?

Trimite la adresa alexandra.toiu@ro.redbull.com o arhiva cu cele mai spectaculoase fotografii facute de tine. Te rugam sa specifici in corpul e-mailului numele si numarul de telefon pentru a putea fi ulterior contactat.

1. Numarul maxim de imagini admise pentru cea mai buna serie este 10.

2. Data limita pentru trimiterea selectiei de fotografii este 21.09.2012 ora 24:00

3. Fiecare fotografie trebuie sa contina o scurta descriere (maxim 50 de caractere)

4. Procesari admise asupra imaginilor: culoare, compozitie, crop, contrast. Nu sunt admise adaugari de obiecte sau procesari exagerate.

5. Specificatii tehnice: extensie .jpg; rezolutie minima 3000 px; preponderent orientare landscape; fara watermark. La publicare, fiecare fotografie va contine creditul fotografului.
6. Fotografiile vor fi publicate pe site-ul www.redbull.ro/mtb sub forma de Photostory, care va fi denumita cu numele fotografului si numele evenimentului. Aceasta va contine toate fotografiile din setul trimis, insa nu mai mult de 10.

7. Organizatorul isi rezerva dreptul de a folosi in nume propriu sau prin cesiune catre partenerul principal al concursului, orice material fotografic cu concurentii Red Bull MoonTimeBike, din timpul desfasurarii acestui concurs, in scopuri de promovare a evenimentului.
8. Anuntarea castigatorilor se va face pe site-ul www.redbull.ro/mtb la o saptamana dupa data limita de trimitere a fotografiilor.

Jurizarea se va face in functie de doua criterii – decizia juriului (60%) si votul publicului (40%). Concurentii pot fi votati printr-un “Like” la Photostory-ul publicat pe www.redbull.ro/MTB, pana la data de 27 octombrie 2013, ora 24:00.

– 1-20 like-uri = 5 p;

– 21-40 like-uri = 10 p;

– 41-60 like-uri = 15 p;

– 61-80 like-uri = 20 p;

– 81-100 like-uri = 30 p;

– Mai mult de 101 like-uri = 40 p.

Comentarii

Film

TVR 2 a pregătit un regal marca George Motoi la „Duminica filmului românesc”

Avatar

Published

on

            Duminica filmului românesc din 12 iulie a pregătit pentru cinefili, la TVR 2, două dintre cele mai apreciate producţii ale regizoarei Malvina Urșianu, cu George Motoi în rolul principal. De la 13.10, îl vom revedea pe regretatul actor în „Trecătoarele iubiri” (1974). Filmul serii, de la ora 20:10, este unul istoric, despre „Întoarcerea lui Vodă Lăpuşneanu” (1980).

 

Elegant, cu o ţinută artistocrată şi o voce inconfundabilă, George Motoi a făcut parte din Generația de Aur și ne-a bucurat mulți ani cu roluri excepționale pe scena teatrului sau în filme de referință. Cu un talent uriaş, colegii şi prietenii îşi amintesc despre acesta că era generos. „Înzestrat cu un talent deosebit, s-a remarcat prin profesionalism şi perfecţionism. Pe scenă sau în platoul de filmare se comporta în mod egal cu toată lumea şi niciodată nu făcea vreun gest să iasă în faţă. Mulţi ani după ce ieşisem la pensie, mi-a propus să joc într-o piesă pe care o regiza. Din păcate, timpul nu ne-a lăsat să ducem la capăt colaborarea”, spune actorul Eugen Cristea.

Despre rolul său din „Întoarcerea lui Vodă Lăpuşneanu”, film difuzat la TVR 2 duminica aceasta, de la ora 20:10, actorul George Motoi spunea că a fost unul de excepţie şi o şansă rară în viaţa sa profesională. Filmările pentru această producţie au debutat în aprilie 1978, la Buftea, într-un vechi decor existent de la filmul „Vlad Ţepeş”.

            „Lăpuşneanu este rolul cel mai important pe care l-am avut în cinematografie. Roluri ca acestea apar în cariera unui actor de maximum două-trei ori, privilegiate doar de şansa, ciclică aş spune, a apariţiei unor opere de excepţie, căci rolul lui Lăpuşneanu, din filmul acesta, nu-i cu nimic mai prejos decât „Hamlet-ul” lui Shakespeare sau decât „Caligula” lui Camus”, spunea actorul în cartea sa de eseuri „Sub masca actorului”.

 

Susţinător al tinerilor actori, George Motoi a fost ca un mentor pentru actorul Gavril Pătru. „În general, actorii mari sunt mai rezervaţi faţă de tineri. Domnul George Motoi a fost îngăduitor, mă dojenea, cum face un părinte şi ne-a tratat pe noi, tinerii de atunci, ca pe generaţia care va duce mai departe teatrul românesc. De la dânsul am înţeles că eşti mare, dacă şi partenerul care îţi dă replica e mare şi te ajută. George Motoi nu a amestecat niciodată viaţa personală cu cea profesională şi nu lăsa ca ceea ce se întâmpla în plan social să întineze raportul vizavi de meserie. Mi-a plăcut şi pofta cu care juca, indiferent de cât de înaintată îi era vârsta”.

Despre scenarista și regizoarea Malvina Urșianu se ştie că are o poveste de viaţă care rivalizează cu orice scenariu de film. Cineasta a debutat în 1967 cu „Gioconda fără surâs”, la aproape 10 ani după ce urmase cursurile Școlii de cinema a lui Jean Georgescu. Fiică de boier, în 1958, Malvina Urşianu fusese acuzată de sabotaj ideologic și anticomunism, i s-a interzis să lucreze în cinema și chiar a fost închisă pentru câteva luni.

 

Comentarii

Continue Reading

Film

Sezonul iubirii continuă la DIVA cu filmul „Patru nunți estivale” difuzat în premieră, duminica aceasta

Avatar

Published

on

            Sezonul iubirii continuă la DIVA cu filmul „Patru nunți estivale” difuzat în premieră, duminică, 12 iulie, de la ora 16:00 !

 

            Patru nunți estivale (Sailing into Love, 2019) continuă sezonul romantic la Diva, pe 12 iulie, cu povestea unei profesoare de biologie, pe nume Claire Richards (Leah Renee). Ea este preocupată de rezolvarea unei probleme ecologice locale și prinsă totodată cu îndatoririle de domnișoară de onoare pentru trei dintre prietenele sale.

Claire află că insula pe care face practică alături de elevii ei, urmează să fie vândută de primărie pentru a fi exploatată de către un potențial cumpărător. Extrem de revoltată, reușește să aducă problema în atenția cetățenilor și să lupte pentru salvarea ecosistemului insulei.

În același timp, fostul său iubit, Jason (Gary Garneau), revine în oraș pentru cele trei evenimente, iar Claire vrea să îi dea încă o șansă. Dar, când căpitanul Tom Hastings (Chris McNally) apare în peisaj, tânăra constată că trebuie să facă o alegere foarte dificilă.

 

Urmărește DIVA în social media:

Facebook: www.facebook.com/divaromania/

Instagram: @diva_romania

 

Comentarii

Continue Reading

Muzica

Mario Fresh și Andra lansează piesa „Brațe străine”

Avatar

Published

on

Cea mai hot piesă a verii vine de la doi artiști care împărtășesc o poveste deosebită: Mario Fresh și Andra. Cei doi s-au întâlnit acum 10 ani prima oară, când el participa la Românii au talent, iar Andra îi aplauda și îi spunea să își prețuiască vocea, confirmându-i că are un imens talent. Acum, cei doi colaborează pentru prima oară și lansează o piesă care, fără doar și poate, va ajunge în toate topurile.

„Mă bucur nespus că Andra a acceptat propunerea mea de a colabora pe aceasta piesă. O respect enorm! Este o artistă desăvârșită, o divă a muzicii românești care m-a inspirat și m-a ambiționat mereu!”, a declarat Mario.

„Sunt încântată de piesă, de ritmul incitant și versurile senzuale. Eu și Mario suntem pe aceeași lungime de undă. Aș mărturisi că am avut un sentiment puternic că ne vom reîntâlni atunci când l-am ascultat prima oară!”, a declarat Andra.

Puțini știu că Mario Fresh și Andra au multe lucruri în comun, deși sunt artiști din generații diferite. Amândoi și-au început carierele de la vârste fragede, aproximativ 5 ani, amândoi au câștigat premiul întâi la Cerbul de Aur, Andra în 2005, iar Mario în 2009, versiunea dedicată copiilor. De asemenea, amândoi au avut mentori la început de drum, care i-au încurajat și le-au compus primele piese.

Regizorul, Alex Ceaușu, a transpus în imagini „Brațe străine” cu ajutorul a doi actori care transmit un magnetism intens. Producția piesei este semnată de Andra Records & Cat Music, iar compozitorii sunt: muzică – Șerban Cazan,  Emilian Nechifor, Lucian Nagy, Ioan Cozma, Ana Maria Stancu, Seredinschi Sebastian; versuri: Emilian Nechifor, Ana Maria Stancu, Alexandru Stancu.

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0