Connect with us

Evenimente

Vino la Rocklaureat 2012 si canta alaturi de Trooper, pe 11 mai, in club Fabrica!

Published

on

Trooper anunta un nou concert in Bucuresti, pe 11 mai, in club Fabrica. Evenimentul va fi prima editie a Rocklaureatului, o competitie muzicala despre care aflati mai multe chiar de la Coiot, solistul Trooper:

“Rocklaureatul, sau altfel spus bacalaureatul rock, este o chemare adresata tuturor liceenilor din Romania. Daca bacalaureatul este un fel de examen de maturitate, rocklaureatul este cel de maturitate rock: un examen la care obtii nota maxima daca stii sa canti si sa te distrezi in vechiul spirit rock’n’roll. Daca iei rocklaureatul ajungi pe scena, in deschiderea concertului nostru din Fabrica si ai sansa sa ne insotesti in urmatorul turneu.”

La Rocklaureat se pot inscrie trupe din toata tara, singura conditie de participare la fiind aceea ca toti membrii formatiei sa fie elevi de liceu. Formatiile clasate pe primele trei pozitii la Rocklaureat vor urca pe scena in seara de 11 mai, alaturi de Trooper. Dintre acestea una singura va fi aleasa castigatoarea Rocklaureatului, de catre publicul prezent pe 11 mai in club Fabrica.

Trupa castigatoare va canta in deschiderea tuturor show-urilor din urmatorul turneu Trooper. Optiunile vor fi exprimate prin vot secret: la intrare fiecare spectator va primi un bilet prin intermediul caruia isi va putea exprima optiunea, o singura data. Pe parcursul recitalului Trooper se va face numaratoarea voturilor, iar la final va fi anuntata trupa castigatoare a primei editii de Rocklaureat.

 

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending