VIOLENȚĂ | Alexandra Stan - bătută cu sălbăticie de managerul ei! Vezi aici sirul evenimentelor! (video) - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

VIOLENȚĂ | Alexandra Stan – bătută cu sălbăticie de managerul ei! Vezi aici sirul evenimentelor! (video)

Published

on

Cântăreața Alexandra Stan este de nerecunoscut. Cu fața tumefiată, susține că a fost bătută de managerul ei. Tânără povestește că ar fi fost lovită de Marcel Prodan, sâmbătă seară, când s-au întâlnit la studioul de înregistrări.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FNw2Fdp1O5g[/youtube]

Conform spuselor sale, cearta a izbucnit în momentul în care Alexandra i-a cerut banii, partea ei de pe urma mai multor concerte. Managerul s-a înfuriat teribil și a lovit-o pe aceasta cu pumnii și picoarele, până când a leșinat. După ce s-a trezit, bărbatul a luat-o în mașină, unde a continuat să o bată.

A abandonat-o, iar un echipaj de poliție care a găsit-o pe mijlocul străzii a dus-o la spital. Managerul artistei nu poate fi contactat pentru a comenta toate aceste acuzații.

Se pare că nu este prima oară când bărbatul a fost agresiv cu ea. Prima ceartă s-a petrecut vineri, când artista a mers acasă la Marcel Prodan, să îi arate costumele pentru un concert în Palma de Mallorca, antamat pentru marți.

A doua zi, Alexandra a mers la studioul de înregistrări al lui Marcel unde cearta a izbucnit iarăși, din același motiv. Apoi, spune ea, Marcel a lovit-o. Mai mult decât atât, Alexandra Stan mărturisește că pe toată perioada contractului pe care l-a avut cu Marcel Prodan au existat probleme din cauza banilor.

“Sâmbătă m-am dus să fac repetții pentru piesa nouă. De față cu angajații de la studio, el a început să mă jignească, să îmi spună că nu fac canto, că am voce nașpa. Am încercat să îl calmez, el a continuat să mă jignească, a devenit agresiv fizic”, a povestit Alexandra pentru Știrile Protv.

“M-a lovit și am leșinat. M-am trezit după două ore în studio, învelită cu o pătură”, a completat cântăreața.

“M-a scos din mașină, mi-a dat picioare în spate, mi-a dat în rinichi, eu mai având un singur rinichi. Din această cauză, de ieri nu am mers la toaletă deloc. Eu tot încercam să fug, nu mai puteam să stau să mă bată. A trecut o mașină de poliție înspre Constanța, polițiștii ne-au văzut, au venit să ne legitimeze, m-au luat și m-au dus la spital”, a mai spus tânăra artistă, plângând.

Cum se simte Alexandra după agresiune

“Medicul de familie și legistul m-au trimis la oftalmolog, pentru că ochiul este tare lovit. Sunt niște vene sparte în ochi și poate fi afectată retina. Voi merge și la neurolog. Oricum, am mai fost la neurolog din cauza lor, (n.r a managerilor), pentru că am avut căderi nervoase din cauza stresului. Am mai leșinat de câteva ori. Am fost lovită în cap și am dureri de cap foarte puternice. Mi-e frică să nu rămân cu un handicap”, spune Alexandra.

Alexandra Stan a depus plângere la Poliție împotriva managerului

“Deocamdată am depus plângere. Vreau să-mi fac dreptate, să plătească, pentru că mi-au stricat cu totul imaginea. Voi rezilia contractul cu Marcel Prodan”, a declarat artista.

Alexandra Stan dezminte toate afirmațiile făcute pe Facebook

“A doua zi au pus pe Facebook o informație falsă, conform căreia am avut un accident grav și nu mai plec în Spania, pentru concertul de marți. Iar acum toți fanii mei plâng, că eu aș fi pe moarte. Vreau să știe toți fanii că nu am avut accident, că am ajuns în halul acesta din cauza lui Marcel Prodan”, a declarat Alexandra Stan pentru Știrile Protv.

Vreau să vă spun că orice declarație se va face de acum înainte pe contul meu de Facebook va fi făcută de managerii mei și probabil că vor spune ce vor vrea. Eu nu am puterea de a-mi manageria singură contul meu de Facebook. Până se reziliază contractul de manageriat, vreau să știe toată lumea că eu nu scriu nimic acolo. Acum, cu această ocazie, (n.r a interviului acordat Știrilor Protv) este prima dată când mă adresez direct fanilor mei”, a mai spus artista.

sursa: stirileprotv.ro
foto credits / cancan.ro, static.wallarc.com

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending