Viorel Cataramă la “40 de întrebări cu Denise Rifai”: “Am învățat singur să fac bani.” - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Viorel Cataramă la “40 de întrebări cu Denise Rifai”: “Am învățat singur să fac bani.”

Published

on

Aseară, în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la Kanal D, omul de afaceri Viorel Cataramă a răspuns cu sinceritate întrebărilor incomode, menite să facă lumină în aspecte din viața personală și profesională a acestuia.

 

Viorel Cataramă a dezvăluit și cum a reușit să facă primul milion de euro, cine l-a învățat secretul în afaceri și cum a învățat să facă afaceri profitabile. “Să nu uităm că eu provin din Bacău, dintr-o familie modestă și singura mea șansă de reușită în viață a fost să învăț și să muncesc de dimineață până seară. Ceea ce am și făcut. Ca urmare a acestui lucru, fără niciun fel de conexiune cu regimul comunist, am reușit să ajung directorul unei firme belgiene, pentru Europa de Est, în 1988. Am luat cunoștință de economia de piață liberă și de cum se fac afacerile, încă de pe timpul comunismului. Prin urmare, în 1990 eram pregătit din acest punct de vedere, iar piața românească era complet lipsită de bunuri de folosință îndelungată (…) Vindeai mobilă, încasai valută, cu valuta încasată cumpărai diverse obiecte, iar abia pe acelea le vindeai cu profit de 6000%. Am învățat singur să fac bani! Am fost atent, am văzut piața, am văzut cum se fac afacerile, am văzut în timpul comunismului că nimeni nu se gândea la profit, ci doar la cantitate”, a spus omul de afaceri în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

 

Viorel Cataramă a povestit cum iubesc milionarii și care a fost cel mai romantic gest pe care l-a făcut. Acesta a mărturisit că își răsfață persoana iubită cu vacanțe exotice. “Sunt persoane care consideră că bărbatul este dator să ofere partenerei o bucurie, o vacanță. Eu fac parte din această categorie. Mi se pare firesc să mergi în Maldive când ești îndrăgostit!”, a spus acesta.

 

 

 

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending