Connect with us

Ieri seară, Ferma vedetelor a debutat cu alegerea primului duelist. Toți fermierii au ales un singur nume: Mircea. Votul decisiv al fermierului săptămânii, Marcel Toader, a mers tot către el: „Respect hotărârea populară din această fermă și atunci îl deleg pe Mircea la duel!”. 

Ce audienta a inregistrat show-ul?

Ediția de ieri seară a fost urmărită de peste 1.8 milioane de telespectatori, la nivel național, pe întreg intervalul de difuzare, între 20:30 – 22:31. Cel mai urmărit minut al competiției, de la 20:59, a reunit peste 2.3 milioane de telespectatori. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, Ferma vedetelor a fost lider de audiență, obținând 10.6 puncte de rating și 23.7% share, în timp ce postul de pe locul doi, Kanal D a înregistrat 6.1 puncte de rating și 13.8% share. Mai multe detalii, aici

Cum a decurs duelul?

Strategiile de luptă încep deja să se contureze. Marcel, Maria și AMI au format un trio greu de despărțit. Fetele au primit sfaturi valoroase de la Marcel despre cum să se mențină în formă și să se folosească de ce au în jur pentru a se antrena. Mâncarea este principalul motiv care iscă tensiuni în fermă, iar discuțiile pe acest subiect par că nu se mai termină niciodată.

Nea Rață a plecat la cules de ciuperci cu noul său prieten cipriot și, profitând de înălțime, i-a urmărit pe concurenți din vârf de munte cum încearcă să îndeplinescă sarcinile. Ajuns în fermă, Nea Rață le-a adus un ied frumos, o bancă de sport multifuncțională și un sac de box, însă nu a fost deloc impresionat când a verificat îndeplinirea sarcinilor. Țarcul pentru animale a lăsat de dorit. Concluzia fermierilor după vizita lui Nea Rață a fost simplă: nu e niciodată mulțumit!

Căldura se pare că s-a instalat și în fermă, iar Sorana a scos din traistă costumul de baie. „Woooow!!!” – au exclamat toți bărbații când au văzut-o muncind prin fermă în sutien. Gașca fermierilor veseli demonstrează, de fiecare dată, că printre sarcini, discuții și gătit au timp și de glume. Saveta a fost hotărâtă să aducă zâmbete pe chipurile colegilor și a recunoscut că duce lipsă de afecțiune, iar Octavian a tras lozul norocos: „Strunilă, hai să îmi faci un masaj!”.

Iulia Vântur a venit în fermă cu o misiune mai puțin plăcută: alegerea celui de-al doilea duelist. Voturile fermierilor au fost împărțite între Benny, Viorel, Paul și Octavian, însă Mircea a decis: „Alesul este Viorel! Suntem prieteni foarte buni, iar unul dintre noi va pleca cu fruntea sus, ori eu, ori el!”.

Acest moment a fost unul încărcat de emoție și a adus lacrimi în ochii lui Mircea, pentru că, timp de două săptămâni, a fost servitor și a trăit în condiții vitrege, însă omenia colegilor l-a impresionat. Ei au avut grijă să aibă mâncare de fiecare dată și să nu mănânce resturi, așa cum impune regulamentul: „Puteau să spună – „mănânci după noi”, iar acest după noi să însemne nimic!”.

După ce și-au făcut bagajele, cei doi dueliști s-au îndreptat către căsuțele izolate, însă nu înainte de a avea parte de o îmbrățișare de grup din partea colegilor. Ajunși acolo, ambii dueliști au primit vizita Iuliei și șansa de a telefona acasă, însă niciunul nu a profitat de ea.

Duelul a început cu un cântec compus special pentru Nea Rață, iar Iulia nu a rezistat tentației de a-l lua pe acesta la dans și a da startul duelului cu un vals. Nici cei doi dueliști nu au scăpat de dedicațiile speciale și au fost primiți cu un cântec care să îi motiveze în luptă.

Prima probă în care s-au duelat a fost cursa polonicelor. Cei doi au trebuit să mute apa colorată din găleți, cu ajutorul polonicelor, în două recipiente, mergând pe un traseu format din bârne. Cel care a reușit să umple primul sticla a fost Mircea.

Cea de-a doua probă, trage adversarul, le-a pus la încercare forța celor doi dueliști. Ei au trebuit să se tragă cu o funie peste linia marcată. La această probă, Viorel a demonstrat că este mai puternic și a reușit să egaleze scorul: 1-1.

Primul duel din Ferma vedetelor între bărbați a fost unul intens. La cea de-a treia probă, lămâia buclucașă, dueliștii au fost legați la ochi și au trebuit să își folosească celelalte simțuri pentru a alege lămâile dintr-un morman unde erau amestecate cu portocale și a le pune în coș. Cel care a reușit să găsească 7 lămâi a fost Mircea, câștigând astfel duelul împotriva lui Viorel la diferență de doar o lămâie.

Pentru Viorel experiența la Ferma vedetelor și faptul că și-a făcut prieteni noi a fost cel mai frumos premiu. El și-a făcut bagajul și a părăsit ferma, însă nu înainte de a duce la bun sfârșit cea mai importantă sarcină: scrierea scrisorii prin care numește următorul fermier al săptămânii.

Săptămâna viitoare, distracția continuă în Ferma vedetelor, iar acordeonul lui Octavian va da noi ritmuri pentru voia bună. Pe cine a ales Viorel fermierul săptămânii, dar și ce noi provocări le pregătește Nea Rață, rămâne de văzut, marți și miercuri, de la 20:30, numai la PRO TV.

Comentarii

Analize

AUDIENTE TV: Survivor Romania, cel mai urmarit show in intreaga tara si la orase

Avatar

Published

on

Foto Credit: KANAL D

Apropierea finalei „Survivor Romania”, reality-ul prezentat de Dan Cruceru, la Kanal D, atrage tot mai mult interes din partea telespectatorilor din toate categoriile monitorizate. Publicul traieste la cote maxime alaturi de concurenti orice experienta de la „Survivor Romania”, iar aceast lucru este evident si in cifrele de audienta obtinute de celebra productie.

Editia de aseara „Survivor Romania” a plasat Kanal D pe primul loc la nivelul publicului national si la orase, interesul pentru competitia din Republica Dominicana fiind unul urias. Conform datelor furnizate de Kantar Media Romania, in intervalul difuzarii emisiunii s-au inregistrat 8,6% Rating si 18,8% Share, pe targetul National, si 7,3% Rating cu 16,8% cota de piata, pe targetul All Urban.

Cifrele de la nivelul Publicul Comercial au plasat statia pe locul doi, cu 5,5% Rating si 15,8% cota de piata.

1.510.000 de telespectatori au urmarit, in medie, in fiecare minut al difuzarii, reality-show-ul difuzat de Kanal D aseara, minutul de aur, inregistrat la 21:59, adunand in fata micilor ecrane 1. 848.000 de fani „Survivor Romania”.

 

Marea Finala „Survivor Romania” va putea fi urmarita sambata, 30 mai, de la ora 20:00, la Kanal D, iar castigatorul va fi desemnat, in direct, prin votul publicului.

 

Audiente „Survivor Romania” 24.05.2020; sursa: Kantar Media Romania

 

NationalChannelsRtg%Shr%Rtg(000)
 Kanal D8,618,81510
 Pro TV6,514,21141
 Antena 14,19,0721
SURVIVORRomania TV3,88,3662
20:04-23:05Prima TV3,27,0562
 Antena 32,24,7381
 TVR 21,84,0320
 TVR 11,73,7299
 National TV1,02,1168
 Digi 240,71,5118

 

 

All UrbanChannelsRtg%Shr%Rtg(000)
 Kanal D7,316,8693
 Pro TV6,414,7606
 Romania TV3,88,8362
SURVIVORAntena 13,68,3343
20:04-23:05Antena 32,76,1253
 Prima TV2,45,7233
 TVR 21,63,7154
 TVR 11,43,2132
 National TV0,92,186
 Digi 240,81,978

 

Comentarii

Continue Reading

Analize

A început votarea pentru premiul de originalitate la Românii au talent! Show-ul, lider de audienta!

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Concurenții care au impresionat de-a lungul acestui sezon prin unele dintre cele mai surprinzătoare momente văzute în competiție au intrat aseară în lupta pentru premiul de originalitate! Telespectatorii s-au putut bucura de un spectacol pe cinste în care și-au făcut loc acrobațiile, contorsionismul, dansul, poezia și muzica.

 

De aseară și până joi, 28 mai, cei 22 concurenți pot fi votați pe site-ul romaniiautalent.protv.ro, cât și prin sms la numărul 1264, unde limita de voturi este de 10 mesaje/concurent. Cine va câștiga premiul de 10.000 euro, vom afla în marea finală!

Românii au talent a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public! La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 9.0 puncte de rating și 31.1% share față de televiziunea de pe locul secund care a obţinut doar 5.0 puncte de rating și 17.1% share.

Peste 2.1 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 22:13, mai mult de 3 milioane de români se uitau la PRO TV.

Cei 22 concurenți care luptă pentru premiul de originalitate sunt: Kiriku Brothers, Anastasia Ciobanu, Vlad Ciobanu, Tumar KR, Valentin Alexiu, Silviu Carabă, Bianca Purice, Patrizio Ratto, Cornel Hrișcă – Mun, Kseniya Simonova, Oleksandr Bozhyk, Kalashnyk Brothers, Ana Maria Bogza, Roman Kricheli, Laura Muruzuc, George Faining, Ștefan Simion, Nat&Jo, Ștefan Nistor, Mauricio Cugat – Desole, Oleg Shibetzchii & Timofey Lisovets și William Close & The Earth Harp Collective.

Vinerea viitoare, de la 20:30, emoțiile cresc pentru cei 10 concurenți care au obținut golden buzz în acest sezon. Ei se vor înfrunta în finală pentru marele premiu al sezonului 10 Românii au talent. 

Comentarii

Continue Reading

Analize

KANAL D a spulberat din nou audienta! Iata ce cifre a obtinut

Avatar

Published

on

Foto Credit: KANAL D

AudienteTV: Serialul “Ma numesc Zuleyha” cucereste tot mai multi privitori

 Kanal D a acaparat peste 20% cota de piata, pe doua targeturi, National si All Urban, in Prime Time

 Kanal D a inregistreaza in continuare cifre spectaculoase in audienta cu serialul “Ma numesc Zuleyha”. In intervalul difuzarii acestuia (20:00-22:00), statia s-a pozitionat pe primul loc la nivel national si la orase, cu peste 20% cota de piata. Astfel, s-au inregistrat urmatoarele valori, conform Kantar Media Romania: 10,3% Rating si 22,7% Share, pe target National, si 8,5% Rating si 20,1% Share, pe All Urban.

In ceea ce priveste publicul commercial (18-49 Urban), statia a inregistrat cifre ce au plasat-o pe locul doi in clasamentul audientelor, cu 5,6% Rating si 18,2% cota de piata.

Aproape doua milioane de telespectatori (1.806.000) au urmarit, in medie, in fiecare minut al difuzarii, episodul de aseara, in intervalul mai sus mentionat, iar minutul de aur  (21:16) a adunat in fata micilor ecrane peste doua milioane de fani ai productiei (2.108.000).

Incepand de saptamana viitoare, serialul “Ma numesc Zuleyha” va fi difuzat cinci zile pe saptamana,  de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

NationalChannelsRtg%Shr%Rtg(000)
 Kanal D10,322,71806
 Pro TV9,821,61714
 Antena 15,411,8940
BIR ZAMANLAR CUKUROVARomania TV2,04,4347
20:00-22:00Antena 31,83,9312
 National TV1,73,7291
 Prima TV1,12,5198
 TVR 11,12,5196
 Pro Cinema0,81,7139
 ETNO0,81,7133

All UrbanChannelsRtg%Shr%Rtg(000)
 Kanal D8,520,1812
 Pro TV8,319,5789
 Antena 15,011,7472
BIR ZAMANLAR CUKUROVAAntena 32,35,5221
20:00-22:00Romania TV2,25,3213
 National TV1,43,3135
 TVR 11,12,5102
 Digi 240,92,082
 Happy Channel0,92,082
 Pro Cinema0,81,872

Comentarii

Continue Reading

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0