Viorica Dăncilă răspunde în această seară la „40 de întrebări cu Denise Rifai” - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Viorica Dăncilă răspunde în această seară la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Published

on

             Viorica Dăncilă se va afla față în față cu Denise Rifai, într-un interviu exclusiv, în această seară, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată la ora 23:00, pe Kanal D!

 

Fostul prim-ministru al României va răspunde tirului de întrebări ale celebrei jurnaliste, despre funcția importantă pe care a ocupat-o în Guvern, despre gafele atât de comentate în spațiul public, dar și care este cea mai scumpă broșă pe care o deține în garderoba sa, toate acestea, dar și multe alte întrebări își vor găsi răspunsul în această seară, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

 

„Este o întâlnire foarte așteptată, cred că de toată lumea. Mi-am dorit foarte mult un interviu cu Viorica Dăncilă, şi iată că, în cele din urmă, se și întâmplă. Este un interviu plin de întrebări incomode, i-am adresat fostului premier Viorica Dăncilă toate întrebările pe care mi-aș fi dorit să i le adresez. Întrebările sunt foarte variate, atât pe partea ce ține de chestiuni de styling personal, îndelung dezbătute în vremea mandatului său, cât și cele legate de relația sa cu fostul lider PSD, Liviu Dragnea. Am încercat să aflu dacă îi este recunoscătoare lui Liviu Dragnea pentru cariera politică pe care a avut-o în ultimii  2 ani și jumătate și, cel mai mult, am încercat să descopăr femeia Viorica Dăncilă dincolo de politic”, a declarat Denise Rifai.

În fiecare marți, de la ora 23:00, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, invitații, personalități din diverse domenii, vor oferi publicului telespectator Kanal D cele mai sincere răspunsuri la cele mai incomode întrebări. Invitații vor avea la dispoziţie 2 minute pentru fiecare răspuns oferit, la cele 40 de întrebări adresate de gazda emisiunii, Denise Rifai.

 

 

 

Advertisement

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending