Virgil Ianțu, duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai” - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

Duminică, 20 noiembrie, Virgil Ianțu, unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din România, va răspunde celor “40 de întrebări” adresate de Denise Rifai.

Născut la Timișoara, Virgil Ianțu a absolvit Colegiul Național de Artă “Ion Vidu”, urmând apoi cursurile Universității Naționale de Muzică București, în anul 1995. La scurt timp după absolvire, a fost admis în Corul Madrigal. Aproape un deceniu a fost solist al grupului The Fifties. De numele lui Virgil Ianțu se leagă și emisiuni celebre, precum “Copiii spun lucruri trăsnite” și “Vrei să fii miliardar”/“Vrei să fii milionar?”.

Ați fost primul mare câștigător de la <Vrei să fii miliardar?>”, V-a confiscat vioara copilăria?”, “Ați paralizat vreodată de frică?”, “Mai dormiți la prânz?”, “Când ați învățat să spuneți da?”, Câte femei ați cucerit cu părul grizonant?”, “A devenit scenă mult prea mică pentru Ianțu și Bănică?”, “Cât alcool puteți să beți fără să cadeți sub masă?”, “Cine e mai bun: Virgil Ianțu sau Dan Negru”?, sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Virgil Ianțu în ediția de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la 22:00, la Kanal D!

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending