Connect with us

Casting

Virgil Iantu a plecat în căutarea concurenţilor pentru show-ul CÂŞTIGA ROMÂNIA! Prima oprire, Craiova!

Avatar

Published

on

Caravana „Câştigă România!” a făcut prima sa oprire în Craiova. Într-o atmosferă relaxată, locuitorii Băniei au venit în număr mare să se întâlnească cu Virgil Ianţu, să ia autografe, dar şi să participe la preselecţiile celui de-al doilea sezon al emisiunii concurs de cultura generala de pe TVR 2.

 

Vedeta TVR Craiova, Alina Şerban a dat startul evenimentului, iar Virgil Ianţu şi-a făcut apariţia în aplauzele craiovenilor. 
Prezentatorul emisiunii „Câştigă România!” şi-a provocat fanii la un concurs ad-hoc, adresându-le întrebări de cultură generală despre zona în care trăiesc. Întrebările au fost amuzante, unele legate de obiceiuri culinare, sau de replicile spumoase ale lui Nea Marin, dar la final toţi participanţii au mărturisit că au avut parte de o experienţă de neuitat, deşi erau copleşiţi de emoţii. Concurenţii s-au bucurat şi de premii atractive, câte un album de călătorii de la Editura Litera, înmânate de Marius Hoară, cel care a reuşit să părăsească învingător concursul “Câștigă România, după ce a câștigat 10 ediţii consecutiv în primul sezon.

În Craiova, echipa TVR a întâlnit foarte mulţi bucureşteni veniţi ca să nu rateze preselecţiile, dar şi o mai veche cunoştinţă. E vorba de Niculici Sorina, din Drăgăneşti Olt, participantă a primului sezon a concursului „Câştigă România!” şi care a pierdut în faţa lui Marius Hoară. Tânăra a venit pentru a-şi încerca a doua oară norocul. „Imediat ce mama mea a aflat de preselecţiile din Craiova m-a sunat şi m-a încurajat să particip. Am fost eliminată în primul sezon, dar asta mă motivează să încerc până voi câştiga”, a spus ea şi, cu fair play, a dat mâna cu Marius Hoară.

Cravana ”Câștigă România!” va face astăzi popas la Timișoara, iar de la ora 17.00, la Iulius Mall sunt aşteptaţi toţi timişorenii ce vor să-şi testeze cunoştinţele de cultură generală, dar şi să se întâlnească cu îndrăgitul prezentator TVR. Cravana îşi va continua apoi drumul către Cluj-Napoca (31/08/2017, Platinia Shopping Center), Târgu Mureș (01/09/2017, Promenada Mall), Iași (03/09/2017, Pallas Mall).

 

Foto Credit: TVR

START VOT FINALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2017

Comentarii

Casting

Au început înscrierile pentru sezonul 7 Visuri la cheie, la PRO TV

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Fii și tu parte din echipa Visuri la Cheie! Dacă știi o familie care are nevoie de ajutor și de o casă complet renovată și utilată, spune povestea ei și ajută-ne să-i îndeplinim visurile. Intră pe visurilacheie.protv.ro și adu fericire unor oameni greu încercați de viață.

De-a lungul timpului, emisiunea Visuri la cheie a transformat lacrimi în zâmbete și a ajutat oamenii să privească cu speranță spre viitor.

Dragoș Bucur: „Începe încă un sezon din Visuri la cheie, unde voi fi alături de Alina, Cristina, Laura, Omid și Vali. Îi încurajez pe cei care au nevoie de ajutor și care cred că pot deveni modele pentru societatea românească a anului 2020 să se înscrie în preselecția pentru Visuri la cheie, pentru că noi abia așteptăm să îi cunoaștem.”

In primele 6 sezoane, echipa Visuri la cheie a renovat 64 de locuințe și a adus bucurie în sufletele familiilor lipsite de speranță. Totul a fost posibil cu ajutorul vostru, al celor care ați făcut cunoscute poveștile lor și le-ați oferit șansa ca echipa Visuri la cheie să le treacă pragul și să le schimbe viețile.

Dragoș Bucur, Alina Vîlcu, Cristina Joia, Laura Boghiu, Omid Ghannadi și Valentin Ionașcu sunt pregătiți să pornească într-o nouă cursă a renovărilor. Fii alături de ei și ajută-i să ajungă la oamenii care au nevoie de o reală schimbare.

 

Visuri la cheie – Crede în oameni!

Comentarii

Continue Reading

Casting

Emisiunea „Chefi la cuțite” începe preselecțiile pentru sezonul 8

Avatar

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Cel mai iubit show culinar de la Antena 1 va începe curând turneul prin țară, în căutarea celor mai buni bucătari, ce au o șansă de a demonstra că au sarea și piperul necesare pentru sezonul cu numărul 8 Chefi la cuțite.

”Pe lângă 14 februarie, Ziua Îndrăgostiților, luna februarie este luna Chefi la cuțite, căci începem preselecțiile pentru sezonul 8. Invitãm cât mai mulți doritori să participe, poate ajung la mine în echipă și câștigăm împreună. Deja am două sezoane de când nu am mai avut om în finală!”, spune chef Dumitrescu. 

Așa se face că pasionații de gătit sau bucătarii care vor să strălucească în emisiunea ce îi ține pe români în fața televizoarelor în fiecare luni și marți au acum ocazia să se înscrie și să se pregătească pentru următorul sezon. Pe casting.a1.ro/chefilacutite/ toți cei care vor să ajungă față în față cu cei trei chefi trebuie să completeze un formular și să se prezinte apoi la preselecții cu o farfurie semnătură, cea mai bună a lor, care îi poate arunca în focul luptei.

Echipa „Chefi la cuțite” pornește luna aceasta și prin țară în căutarea bucătarilor care vor să se întreacă în sezonul cu numărul 8. Astfel, doritorii se pot prezenta la preselecții în următoarele orașe: Iași (pe 9 februarie, la Hotel Unirea), Timișoara (pe 14 februarie, la Hotel Timișoara), Cluj (pe 16 februarie, la Hotel Belvedere) și București (pe 22 și 23 februarie, la Universitatea Româno-Americană).

Comentarii

Continue Reading

Casting

O veste minunata de la PRO TV: S-a deschis castingul pentru oricine!

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Dacă te-ai visat vreodată jucând într-un serial de succes, dacă dintotdeauna ai știut că locul tău e pe ecrane, acum e momentul tău. Intră pe concursvlad.protv.ro și acceptă provocarea pe care Jesus del Cerro, regizorul serialului, a lansat-o tuturor celor care-și doresc să trăiască răzbunarea în noul sezon VLAD. Oamenii puternici joacă discret. Dar dacă știi să joci, lumea e a ta.

 

În perioada 1 – 21 iulie, intră pe concursvlad.protv.ro și alege una dintre cele cinci provocări ale regizorului Jesus del Cerro: fii dur, fii îndrăgostit, fii misterios, fii plin de regrete sau fii deasupra tuturor. Încarcă în formularul de pe site un videoclip de cel puțin 20 de secunde în care joci emoția pe care ai ales-o (poți înscrie oricât de multe clipuri dorești), iar dacă ești unul dintre cei doi autori ai celor mai votate clipuri, poți câștiga un rol în noul sezon VLAD, anunta site-ul retetedesanatate.ro

 

Toate detaliile concursului și regulamentul sunt disponibile pe concursvlad.protv.ro.

 

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0