Virgil Iantu revine in forta intr-un nou sezon "Vrei sa fii milionar", dar la Kanal D - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Virgil Iantu revine in forta intr-un nou sezon „Vrei sa fii milionar”, dar la Kanal D

Published

on

Sfarsitul lunii august aduce pe micile ecrane un nou sezon al emisiunii-concurs „Vrei sa fii milionar, prezentata de nimeni altul decat Virgil Iantu.

In 24 august, a debutat la Kanal D un nou sezon al concursului „Vrei sa fii milionar?”

Concursul de cultura generala cauta romanii inteligenti, care pret de cateva zeci de minute reusesc sa raspunda la intrebari-grila de cultura generala, cu patru variante de raspuns.

Formatul original al emisaiunii apartine lui Sony Pictures Television International – „Who wants to be a millionaire?” si a fost emis pentru prima dat ain marea Britanie in anul 1998.  Formatul sau seama foarte mult cu cel al Geopardy, un concurs similar de cultura generala care se difuzeaza in SUA.

„Who want to be a millionare” a facut parte si din subiectul unui film – „Vagabondul milionar” / „Slumdog Millionaire” (2008), cu Lennie James, Dev Patel si Freida Pintp. Este vorba despre un copil orfan din orasul indian Mumbay care aajunge la Concursul „Vrei sa fii Milionar” si castiga marele premiu, deoarece este inteligent. Filmul ilustreaza faptul ca inteligenta se dezvolta independent de mediul in care cresti.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending