Connect with us

Emisiuni

REVENIRE. Virgil Iantu se alatura echipei PRIMA TV la carma emisiunii “Vrei sa fii milionar?”

Redactia Radar de Media

Published

on

Din 22 martie, emisiunea Vrei să fii milionar?, prezentată de Virgil Ianţu, revine la Prima TV, urmând să fie difuzată în fiecare sâmbătă şi duminică.

Pe parcursul celor 377 de ediţii de până acum, au participat 4615 de concurenţi, dintre care 1099 au urcat pe scaunul milionarilor şi au câştigat împreună 2 976 400 lei, doi dintre norocoşi intrând în posesia marelui premiu.

În această primăvară, poţi câştiga un milion de lei numai răspunzând la întrebări de cultură generală. În plus, când una dintre întrebările din concurs te pune la grea încercare, poţi beneficia de ajutorul publicului, a unui prieten sau a liniei de ajutor .

“Mă bucur să revin la cârma acestei emisiuni, unul dintre cele mai dragi formate pe care l-am prezentat vreodată. Îi invit pe toţi românii să se înscrie la concurs deoarece ştiu că pot şi că merită să câştige premiile puse în joc”, a spus Virgil Ianţu.

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending