Virgil Ianţu susţine campania demarată de Crucea Roșie Română - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Campanie TV

Virgil Ianţu susţine campania demarată de Crucea Roșie Română

Published

on

Virgil Ianţu, vedeta Prima TV susţine campania demarată de Mişcarea Internaţională de Cruce Roşie şi Semilună Rosie de redirecţionare a 2% din impozitul pe venit.

 „Când am primit propunerea de la Crucea Roșie, mi-am zis NU, nu are rost să mă implic, oamenii s-au săturat să creadă în campanii sociale după care se ascund branduri, alți oameni, alte businessuri. Apoi m-am gândit că îmi pasă și că este extrem de important să existe o entitate, o acțiune, o campanie de informare și educare a celor mici vizavi de cum se acordă primul ajutor sau cum se supraviețuiește în caz de cutremur sau orice alt dezastru. Este o campanie în care mă implic cu drag, iar Crucea Roșie este un partener de încredere. La genul acesta de acțiuni, răspunsul trebuie să fie unul pozitiv și să vină din partea oricui, indiferent de meserie”, spune Virgil Iantu.

Campania a fost lansată pe 8 mai, ziua în care Mișcarea Internațională de Cruce Roșie și Semilună Roșie a împlinit 151 de ani de activitate.

 În fiecare an, la această dată sunt sărbătoriţi cei 13 milioane de voluntari din întreagă lume care își aduc contribuția pentru binele umanității.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending