Virgil Ianțu „Vă doresc sănătate, iar mie îmi doresc negativare rapidă!” - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Virgil Ianțu „Vă doresc sănătate, iar mie îmi doresc negativare rapidă!”

Published

on

            Momente delicate pentru Virgil Ianțu, prezentatorul „Câştigă România!”, emisiunea  concurs de cultură generală, difuzată de Televiziunea Română.

 

Prezentatorul TVR, deși a fost extrem de atent cu protecția și cu normele de igienă, a fost depistat pozitiv la testul COVID-19.

 

Din fericire, Virgil a făcut o formă ușoară a bolii, se simte bine și spune că va trece cu bine peste această încercare. „A fost o experiență care m-a facut să îi apreciez și mai mult pe cei care în fiecare zi se expun pentru a ne face pe noi bine. Pe voi vă rog doar să nu lăsați garda jos și să vă protejați cât puteți, purtând mască și exagerând cu igiena. Asta pentru voi și pentru cei dragi vouă. Vă doresc sănătate, iar mie îmi doresc negativare rapida!”.

 

Telespectatorii TVR, fani ai lui Virgil Ianțu și ai emisiunii „Câştigă România!”, pot urmări în continuare emisiunea mult îndrăgită. Programul a fost înregistrat integral și toate cele 59 de espisoade vor fi difuzate, conform programării. Cel de-al şaptelea sezon al emisiunii „Câştigă România!” este transmis pe TVR 2, de luni până joi, de la ora 20.00.

 

 

Advertisement

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending