Connect with us

Emisiuni

Virgil Stănescu și Ioan Andone gătesc în acest weekend pentru jurați, în primele două ediții ale sezonului 12 Chefi la cuțite

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

 Marea premieră a sezonului 12 Chefi la cuțite urmează în acest weekend, la Antena 1: sâmbătă și duminică, de la ora 20:00, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu își dau întâlnire în platoul show-ului culinar, în primele două ediții ale noului sezon, premiera maraton continuând cu alte trei ediții, luni, marți și miercuri, de la 20:30.

Printre surprizele noului sezon se numără invitații speciali din lumea sportului, care vor intra în arena Chefi la cuțite dornici să dea savoare competiției gastronomice cu cele mai diverse rețete, asezonate cu povești neștiute din domeniul care i-a consacrat și dezvăluiri impresionante despre drumul lor spre succes și viața de după performanță.

Mâine seară, cel care va intra în bucătăria show-ului gastronomic este fostul baschetbalist și căpitan al naționalei de baschet Virgil Stănescu.

Virgil Stănescu și Ioan Andone gătesc în acest weekend pentru jurați, în primele două ediții ale sezonului 12 Chefi la cuțite

Marea premieră a sezonului 12 Chefi la cuțite urmează în acest weekend, la Antena 1: sâmbătă și duminică, de la ora 20:00, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu își dau întâlnire în platoul show-ului culinar, în primele două ediții ale noului sezon, premiera maraton continuând cu alte trei ediții, luni, marți și miercuri, de la 20:30

În bucătăria Chefi la cuțite sezonul 12 vor intra chiar și legende ale sportului românesc | Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără invitații speciali din lumea sportului, care vor intra în arena Chefi la cuțite dornici să dea savoare competiției gastronomice cu cele mai diverse rețete, asezonate cu povești neștiute din domeniul care i-a consacrat și dezvăluiri impresionante despre drumul lor spre succes și viața de după performanță. Mâine seară, cel care va intra în bucătăria show-ului gastronomic este fostul baschetbalist și căpitan al naționalei de baschet Virgil Stănescu.

Virgil Stănescu și Ioan Andone fac spectacol la Chefi la cuțite sezonul 12. Ce au dezvăluit

„În seara aceasta, vreau să-i cuceresc pe Chefi prin înălțime și simplitate. Am venit să le fac o surpriză și abia aștept să-i întâlnesc. M-am antrenat pentru farfuria pe care o voi pregăti”, a declarat cu umor sportivul care a cunoscut succesul încă de la 19 ani, când a fost pentru prima dată convocat la Naționala de baschet a României. După doar un an avea să primească o bursă în America, la Universitatea din Alabama.

„Am fost inclus în Hall of Fame la universitate, lucru care m-a emoționat fantastic”, a spus Virgil Stănescu, vizita în platoul Chefi la cuțite prilejuindu-i o serie de mărturisiri savurate din plin de jurați alături de farfuria preparată de el.

Duminică seară, în cea de-a doua ediție Chefi la cuțite, invitatul special din lumea sportului este una dintre legendele fotbalului, Ioan Andone.

„Vreau să fiu super-Chef în bucătărie, așa că mi-am adus cu mine condimentele din Spania”, a declarat Ioan Andone, hotărât să-i impresioneze pe jurați cu priceperea sa în arta culinară.

„Gătitul chiar este o pasiune pentru mine, chiar intru în bucătărie să-mi ajut soția. Am început să gătesc și mâncăruri spaniole. Dacă tot petrec timp acolo, am învățat multe despre preparatele lor”, a declarat el.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending