Virginia Ruzici - portretul unei sportive care a câştigat un milion de Euro din tenis în vremea comunismului - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Virginia Ruzici – portretul unei sportive care a câştigat un milion de Euro din tenis în vremea comunismului

Published

on

A câştigat un titlu la Roland Garros, a ridicat 14 trofee deasupra capului şi a reuşit să strângă primul milion de euro din tenis pe vremea comunismului! Virginia Ruzici a intrat în conştiinţa românilor drept cea mai mare jucătoare de tenis a ţării noastre, alături de Ilie Năstase şi Ion Ţiriac. În exclusivitate pentru ,,Doamne de poveste” Virginia Ruzici, stabilită de 30 de ani la Paris, a acordat un interviu amplu în care a povestit despre nedreptăţile pe care le-a trăit în comunism, dar şi despre bucuria de a fi campioană pe unul dintre cele mai cunoscute terenuri de tenis ale lumii, la Roland Garros.

Duminică, 17 octombrie, de la 17.30, Olivia Steer le aduce celor de acasă un portret impresionant al unei femei-campion. Ilie Năstase şi Ion Ţiriac, doi dintre cei care au susţinut-o pe Virginia de-a lungul carierei lor, îşi amintesc de ambiţia şi dăruirea tinerei născută la Câmpia Turzii care a reuşit să-i cucerească pe francezi şi nu numai. În plus, în premieră telespectatorii ACASĂ îl vor vedea pe Ilie Năstase cântând.
Plecată de 30 de ani din ţară Virginia Ruzici s-a stabilit la Paris, acolo unde şi-a întemeiat o familie. Mărturii despre viaţa unei mari campioane în capitala Franţei, aproape de terenul de tenis unde, în 1978, a a învins-o pe Mima Jauş¡ovec, despre familia ei, despre naşterea fiicei Virginei dar şi poveşti ale unor apropiaţi ai marii tenismene, duminică, în exclusivitate la ,,Doamne de poveste”.

Şi tot duminică, de la 17.30, ACASĂ, continuă povestea Mariei Tănase cu mărturii despre modul în care artista i-a ajutat să se lanseze pe scenă muzicală pe Ştefan Bănică senior sau pe Luki Marinescu dar şi despre geniul de care dat dovadă ,,privighetoarea cântecului romanesc” în showbiz. Cum a cîştigat şi risipit o avere uriaşa, pe ce dădea banii ,,haine, bijuterii, parfumuri, pantofi- dar şi generozitatea ieşită din comun sunt doar câteva dintre laţurile personalităţii Mariei Tănase care vor fi prezentate telespectatorilor ACASĂ, duminică de la 17.30, la ,,Doamne de poveste”.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: S-a întâmplat în 11 iunie 1978 - Jurnal Spiritual

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending