Connect with us

ALL MEDIA

Virginia Ruzici – portretul unei sportive care a câştigat un milion de Euro din tenis în vremea comunismului

Published

on

 

A câştigat un titlu la Roland Garros, a ridicat 14 trofee deasupra capului şi a reuşit să strângă primul milion de euro din tenis pe vremea comunismului! Virginia Ruzici a intrat în conştiinţa românilor drept cea mai mare jucătoare de tenis a ţării noastre, alături de Ilie Năstase şi Ion Ţiriac. În exclusivitate pentru ,,Doamne de poveste” Virginia Ruzici, stabilită de 30 de ani la Paris, a acordat un interviu amplu în care a povestit despre nedreptăţile pe care le-a trăit în comunism, dar şi despre bucuria de a fi campioană pe unul dintre cele mai cunoscute terenuri de tenis ale lumii, la Roland Garros.

Duminică, 17 octombrie, de la 17.30, Olivia Steer le aduce celor de acasă un portret impresionant al unei femei-campion. Ilie Năstase şi Ion Ţiriac, doi dintre cei care au susţinut-o pe Virginia de-a lungul carierei lor, îşi amintesc de ambiţia şi dăruirea tinerei născută la Câmpia Turzii care a reuşit să-i cucerească pe francezi şi nu numai. În plus, în premieră telespectatorii ACASĂ îl vor vedea pe Ilie Năstase cântând.
Plecată de 30 de ani din ţară Virginia Ruzici s-a stabilit la Paris, acolo unde şi-a întemeiat o familie. Mărturii despre viaţa unei mari campioane în capitala Franţei, aproape de terenul de tenis unde, în 1978, a a învins-o pe Mima Jauş¡ovec, despre familia ei, despre naşterea fiicei Virginei dar şi poveşti ale unor apropiaţi ai marii tenismene, duminică, în exclusivitate la ,,Doamne de poveste”.

Şi tot duminică, de la 17.30, ACASĂ, continuă povestea Mariei Tănase cu mărturii despre modul în care artista i-a ajutat să se lanseze pe scenă muzicală pe Ştefan Bănică senior sau pe Luki Marinescu dar şi despre geniul de care dat dovadă ,,privighetoarea cântecului romanesc” în showbiz. Cum a cîştigat şi risipit o avere uriaşa, pe ce dădea banii ,,haine, bijuterii, parfumuri, pantofi- dar şi generozitatea ieşită din comun sunt doar câteva dintre laţurile personalităţii Mariei Tănase care vor fi prezentate telespectatorilor ACASĂ, duminică de la 17.30, la ,,Doamne de poveste”.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALL MEDIA

GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA va fi transmisa in direct, joi, ora 21!

Published

on

 

Cel mai mare evenimt media al anului, Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018 va avea loc, joi, 22 noiembrie, in direct de la ora 21. Transmisia se poate vedea live pe radardemedia.ro, Youtube si Facebook.

Se vor acorda premiile votate de catre publicul cititor dar si o serie de premii speciale. 

Ne vedem joi!

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018: Voteaza-ti aici favoritii! Cand va avea loc Gala?

Published

on

 

Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018, va avea loc, joi 22 noiembrie, la Ambasad’Or Events.

Ceremonia de decernare a trofeelor va fi transmisa in direct incepand cu ora 20:45. Transmisiunea se vede live pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Votarea pentru desemnarea castigatorilor se inchide in data de 12 noiembrie, pana atunci puteti sa va votati favoritii aici:

 

STOP VOT!

Castigatorii vor fi anuntati pe 22 noiembrie, ora 21, in direct pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Regulament si calendar competitie, aici!

GDPR: Prin exprimarea optiunii de vot, radardemedia.ro nu colecteaza date cu caracter personal! Regulament si calendar competitie, aici!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Postul de radio Digi FM a aniversat 3 ani de existenta!

Published

on

Foto Credit: DIGI
 

Ca în fiecare an, de la prima emisie și până acum, echipa matinalului Digi FM, adică Bogdan Miu, Cătălin Striblea, Beatrice Ghiciov și Bogdan Ciuclaru a primit, la aniversarea a 3 ani, vizită binecunoscutului artist: SMILEY.

Păstrând obiceiul, acesta a adus un tort după chipul și asemănarea radioului cu cea mai mare acoperire privată din România, promițând din nou, că o să vină și la aniversarea de 4 ani.

Baloane, artificii, știri cu vești aniversare, cadouri pentru ascultători, super prăjituri și muzică, așa cum numai la Digi FM se poate auzi. Într-o atmosfera de petrecere, întreaga echipă, alături de toți colegii din trust, s-a bucurat de cadourile primite și de prezența lui Smiley, care s-a simțit fix ca „Acasă”. Mai mult decât atât, după ce au ieșit din matinal, Cătălin Striblea și Andrei Maria aka Smiley, au realizat împreună încă o ediție de succes a emisiunii „Oameni de Colecție”.

La 3 ani de la lansare, Digi FM își propune să păstreze tonul prietenos pe care l-a menținut în toată această perioada, să nu întârzie niciodată cu știrile din 30 în 30 de minute și să fie mereu acolo unde contează pentru „Ca să știi.”

Mulțumim tare, Smiley și LA MULȚI ANI, DIGI FM!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending