„Visuri la cheie a însemnat pentru noi 10 ani din viață” - RADAR DE MEDIA
Connect with us

AUDIENȚE TV

„Visuri la cheie a însemnat pentru noi 10 ani din viață”

Published

on

Aseară, Dragoș Bucur, Cristina Joia, Laura Boghiu și Omid Ghannadi au avut o misiune grea: au renovat o casă care a fost mistuită de flăcări, iar prin designul creat au reușit să îmbine două culturi diferite și să aducă o mică parte din Siria, locul în care s-a născut Ola, în căminul lor din România. „Visuri la cheie a însemnat pentru noi 10 ani din viață, de acum o să fie fără griji”, a spus Anis.

 

 

Povestea de dragoste dintre Anis și Ola este una specială. Deși au trecut prin multe greutăți, au făcut-o împreună și, de fiecare dată, au rămas sprijin unul pentru celălalt. „Am cerut-o după 7 zile, la 8 zile ne-am căsătorit”, a povestit aseară Ali, cu lacrimi de bucurie în ochi.

Proiectul special pe care l-a făcut Omid a fost încă o surpriză pentru familie. Arhitectul a creat un site unde Ola, care iubește să facă prăjituri, poate împărtăși rețetele ei cu toată lumea. Dragoș i-a oferit ocazia să gătească un desert alături de chef Adrian Hădean. „În mod cert pentru publicul român o să fie ceva exotic”, a spus chef Adrian.

 

Emisiunea Visuri la cheie a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 10.9 puncte de rating și 29.0% share pe segmentul publicului comercial, format din persoane cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, din mediul urban, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 5.0 puncte de rating și 13.3% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.6 milioane de telespectatori au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audiență, de la 21:00, emisiunea Visuri la cheie a adus în faţa televizoarelor peste două milioane de români.

Advertisement

 

Drumul visurilor continuă, iar săptămâna viitoare echipa Visuri la cheie ne va duce în casa unor oameni greu încercați, dar cu o putere uluitoare. Povestea lor o vom cunoaște miercuri, de la ora 20:30. Visuri la cheie – Crede în oameni!

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending