Visuri la cheie: povestea unei mame care și-a adus copilul pe lume cu riscul vieții - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Reality Show

Visuri la cheie: povestea unei mame care și-a adus copilul pe lume cu riscul vieții

Published

on

Pe Mariana o vom cunoaște cu toții diseară, de la ora 20:30, la Visuri la cheie. Povestea ei, deși una tristă și cu multe încercări, este o lecție de curaj, perseverență și optimism. Felul în care această mamă privește viața, demonstrează cât este de important să ne bucurăm de lucrurile mici, dar care ne aduc fericire și ne împlinesc. 

 

„Cred că dacă eram sănătoasă, nu eram atât de fericită, cât sunt astăzi. Eu trăiesc fiecare clipă la maxim, ca și când mâine n-ar mai exista, pentru că în cazul meu e posibil ca mâine să nu mai fie”, va spune Mariana.

Fiecare efort pe care îl depune o poate lăsa fără respirație, iar riscul să aducă un copil pe lume cu prețul propriei vieți a fost foarte mare, așa cum va spune chiar medicul ei: „Mariana și-a riscat viața rămânând însărcinată. Mai ales ținând cont că ea a fost operată pe inimă de două ori”.

 

„Mi-am adus aminte de o perioadă din viața mea în care nu conta nimic altceva, decât să am un copil. Și știu cum e sentimentul că trebuie să porți durerea asta de a nu avea un copil. Nu te simți împlinit, nu ești complet”, va spune Cristina Joia.

Echipa Visuri la cheie a fost impresionată de povestea ei, iar arhitecții sunt gata să-i ofere bucuria unei renovări de vis, în această seară, de la 20:30, la Visuri la cheie.

 

Advertisement

Visuri la cheie – crede în oameni!

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending