„Visuri la cheie” redă speranţa unor frați care au pierdut prea multe până acum - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

„Visuri la cheie” redă speranţa unor frați care au pierdut prea multe până acum

Published

on

            Părinții ar trebui să-și protejeze copiii și să le ofere sprijin, însă, din păcate, nu toți copiii au parte de susținerea celor mai importante persoane din viața lor. Miercuri, de la 20:30, vom cunoaște povestea unor frați care au rămas fără tatăl lor, iar mama i-a părăsit: „Am rămas doar noi doi și nu aveam un sprijin care să ne spună ce să facem. Era cel mai important să ne dea cineva un sfat”, va spune Alin, fratele cel mare.

 

În urmă cu ceva timp, la doar 18 ani, viața i-a pus în brațe lui Alin o responsabilitate enormă: a devenit tutore pentru Cristi, fratele său mai mic cu 10 ani. „Consider că este un soi de lecție de viață, să văd și eu cum se crește un copil, cum să ai grijă de cineva. Cred că o să fiu mai puternic pentru că am trecut prin expriența asta”.

Pentru fratele său, Alin reprezintă reperul pentru ceea ce înseamnă familie: Fratele meu este și mamă și tată. Îl am pe fratele meu, nu-mi mai trebuie nimic”, va spune Cristi. Bucuria copilăriei este pierdută în spatele unor probleme pe care un băiat de vârsta lui nu ar fi trebuit să le cunoască.

 

„Au nevoie de noi acum!”

            Le va spune Dragoș colegilor săi, pentru că locuința celor doi frați este un real pericol, cu pereți care se pot prăbuși oricând. După moartea tatălui, preotul din sat și vecinii au început să le construiască un nou adăpost, însă nu au reușit să-l termine.

 

Advertisement

Echipa Visuri la cheie va ajunge miercuri în Vișina, la cei doi frați, iar de la ora 20:30 veți vedea una dintre cele mai spectaculoase renovări.

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending