Connect with us

Reality Show

Visuri la cheie: un incendiu devastator a lăsat o familie fără speranță

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

Familia pe care o vom cunoaște miercuri, de la ora 20:30, a trecut prin multe greutăți. Tatăl este imobilizat în scaun cu rotile, iar soarta nu a fost deloc de partea lui și a familiei. Un incendiu puternic le-a distrus locuința, iar flăcările au înghițit toată agoniseala lor pentru a-și renova casa. 

 

„Aveam lucruri care erau încă în cutii, aragazul, cuptorul, erau în casă. Focul îți ardea ce n-ai folosit încă, îți ardea toate speranțele. Noi am visat doi ani să ne facem bucătăria și deodată ardea nu doar bucătăria, ci toată casa. Nu-mi venea să cred. Te trezești că ai rămas pe stradă, fără nimic.”

„Ne-a luat primăria și ne-a dus într-un centru de situații de urgență, încât să nu rămânem pe stradă”, va mai povesti tatăl. Însă nu au renunțat niciodată la visurile lor și s-au luptat să facă din căminul lor acasă. Așa că s-au întors în locul mistuit de foc și s-au adăpostit în singura cameră în care flăcările nu au făcut prăpăd, chiar dacă au dormit sub un acoperiș șubred, prin care ploua.

 

Cu ajutorul unei fundații, și cu implicarea oamenilor, au reușit să-și facă o cameră și o bucătărie, însă, pentru a trece peste iarnă este nevoie de încălzire și o izolație bună. Dragoș, Cristina, Laura și Omid au fost impresionați de povestea lor și sunt hotărâți să le facă o renovare de vis.

Lucrurile bune se întâmplă, iar magia din luna decembrie face ca o familie care-și pierduse speranța să zâmbească din nou și să se uite cu încredere către viitor. Nu ratați miercuri, de la ora 20:30, o poveste emoționantă. Visuri la cheie – crede în oameni!

 

 

 

Comentarii

comments

Editor Coordonator | bianca.bujor@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending